fbpx

Roza jezero?

Novice

Bi se kopali v roza jezeru?

Rožnato obarvano jezero Hillier se nahaja na največjem izmed otokov, ki skupaj tvorijo otočje Recherche  v zahodni Avstraliji. Iz ptičje perspektive ima jezero barvo roza žvečilnega gumija, dolgo je 600 m in obkroženo s peskom ter na gosto posejanim gozdom. Le ozek pas vegetacije ga ločuje od ocena.

joe::trv: “Jaz sem bil tudi v Avstraliji meseca februarja in marca in moram povedati, da sta ta dva meseca najprimernejša za obisk te države. Temperature so zelo prijetne in tudi če je nad 30 vedno pihlja veter in tako ni prevroče. Letos sem bil tam decembra in januarja in tu so bile temperature za Božič v Sydneyu kar 42 stopij in to je kar velika vročina.”

lake-hillier-16

lake-hillier-02

Vir: amusingplanet

Mnenja in izkušnje na forumu: Kam in kako na počitnice


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!