fbpx

Roza jezero?

Novice

Bi se kopali v roza jezeru?

Rožnato obarvano jezero Hillier se nahaja na največjem izmed otokov, ki skupaj tvorijo otočje Recherche  v zahodni Avstraliji. Iz ptičje perspektive ima jezero barvo roza žvečilnega gumija, dolgo je 600 m in obkroženo s peskom ter na gosto posejanim gozdom. Le ozek pas vegetacije ga ločuje od ocena.

joe::trv: “Jaz sem bil tudi v Avstraliji meseca februarja in marca in moram povedati, da sta ta dva meseca najprimernejša za obisk te države. Temperature so zelo prijetne in tudi če je nad 30 vedno pihlja veter in tako ni prevroče. Letos sem bil tam decembra in januarja in tu so bile temperature za Božič v Sydneyu kar 42 stopij in to je kar velika vročina.”

lake-hillier-16

lake-hillier-02

Vir: amusingplanet

Mnenja in izkušnje na forumu: Kam in kako na počitnice


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.