fbpx

Roza jezero?

Novice

Bi se kopali v roza jezeru?

Rožnato obarvano jezero Hillier se nahaja na največjem izmed otokov, ki skupaj tvorijo otočje Recherche  v zahodni Avstraliji. Iz ptičje perspektive ima jezero barvo roza žvečilnega gumija, dolgo je 600 m in obkroženo s peskom ter na gosto posejanim gozdom. Le ozek pas vegetacije ga ločuje od ocena.

joe::trv: “Jaz sem bil tudi v Avstraliji meseca februarja in marca in moram povedati, da sta ta dva meseca najprimernejša za obisk te države. Temperature so zelo prijetne in tudi če je nad 30 vedno pihlja veter in tako ni prevroče. Letos sem bil tam decembra in januarja in tu so bile temperature za Božič v Sydneyu kar 42 stopij in to je kar velika vročina.”

lake-hillier-16

lake-hillier-02

Vir: amusingplanet

Mnenja in izkušnje na forumu: Kam in kako na počitnice


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.