fbpx

Salon plovil Izola Boat Show 2007 pred vrati

Novice

IZOLA BOAT SHOW letos že šestič odpira svoja vrata. Od 18. do 23. septembra 2007 pričakujejo v izolski marini preko 15.000 obiskovalcev, ki si bodo ogledali približno 200 plovil v vodi ter vrsto obsejemskih prireditev. IZOLA BOAT SHOW je osrednji slovenski prodajni salon navtike. Vsako leto je njegov obseg rastel, tako po številu bark v […]

IZOLA BOAT SHOW letos že šestič odpira svoja vrata. Od 18. do 23. septembra 2007 pričakujejo v izolski marini preko 15.000 obiskovalcev, ki si bodo ogledali približno 200 plovil v vodi ter vrsto obsejemskih prireditev.

IZOLA BOAT SHOW je osrednji slovenski prodajni salon navtike. Vsako leto je njegov obseg rastel, tako po številu bark v vodi in številu razstavljavcev, kot tudi številu obiskovalcev, ki je lansko leto preseglo 12.000.

Na salonu se predstavljajo vodilne blagovne znamke novih in rabljenih navtičnih plovil, navtične opreme, navtičnih oblačil in obutve ter navtične literature. Zadovoljstvo razstavljavcev s prodajnimi rezultati, ki se radi vračajo na IZOLA BOAT SHOW, potrjuje dejstvo, da so tako kot v svetu tudi v Sloveniji tovrstni saloni izrednega pomena za kupce in razstavljavce.

Jesenski termin (takoj za priznanimi sejmi v Friedrichshafenu in Cannesu in tik pred genovskim sejmom) omogoča izdelovalcem in prodajalcem plovil, da si v pravem času zagotovijo naročila, kupcem pa prihranke.

Izredno veliki razmaki med pomoli omogočajo prijetne testne vožnje kupcev, ki so posebnost salona IZOLA BOAT SHOW.

Letošnji salon IZOLA BOAT SHOW bo v marsičem prenovljen; z novimi šotori ter novo gostinsko ponudbo in z veliko obsejemskih dejavnosti, bodo poskrbeli za zadovoljstvo razstavljavcev in obiskovalcev ter servis na najvišjem možnem nivoju.

Več informacij: www.izolaboatshow.com

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!