fbpx

Zabava je letos doma v Aqualuni!

Sprostitev, Toplice

Letošnje nenavadno leto je poskrbelo, da vsi skupaj še toliko bolj hrepenimo po ležernih poletnih dneh.

Želimo si zaplavati, želimo si pravih počitnic, daleč stran od vsakodnevnih skrbi, a vseeno blizu doma. V Termah Olimia smo za vas pripravili odlične poletne pakete!

Skoči v Aqualuno in odvrzi vse skrbi!

Aqualuna je termalni park, kjer se odvija zabava in od koder se poleg številnih toboganov vijejo široki nasmehi. Je vodno zabavišče, kjer bo nasmeha do ušes in krikov navdušenja poln vsak obiskovalec − tisti najmlajši, pa tudi mladi po srcu. Ponaša se s kar 3000 m2 vodne zabave, primerne za vse starosti. S številnimi tematskimi bazeni, adrenalinskim stolpom s tobogani, animacijo za radovedne in prijetnim udobjem, ki ga doživi celotna družina, poskrbi, da so vaši poletni dnevi še bolj mokri, predvsem pa zelo zabavni.

Aaaaaaaaaa … po toboganu v odklop!

Ni vodnega parka brez veličastnih toboganov, ki jih po navadi opazimo že s ceste. V Termalnem parku Aqualuna imamo pravi adrenalinski stolp, iz katerega se vijejo številni barviti in različno zaviti tobogani. Kar 12 jih je vse skupaj! Od vodnih drč, Giant Slida in odskočnega Black Cannona vse do najbolj slavnega in mogočnega kačona – King Cobre, vladarja med slovenskimi tobogani – vrtoglavi tobogan, kjer zaključni padec za 50 stopinj ne pusti ravnodušnega še tako adrenalina željnega obiskovalca!

Ko otroci ne bodo hoteli iz vode

Poskrbljeno je tudi za vodno zabavo za najmlajše in malo starejše otroke. Termalni park Aqualuna ima več kot 70 različnih vodnih efektov in dodatkov ter kar dve Aqua Jungli in bazen z valovi, ki bodo vašega malčka navduševali ves dan, vse dokler mu ne zraste plavalna kožica.

Valovi, gusarji in afriške živali

Če se sprašujete, kakšna je povezava med njimi, naj vam povemo, da je gusarska ladja Aqua Jungle na varnem v svojem bazenu. Bazen z valovi začne delovati vsako polno uro, afriške živali naravne velikosti pa vam bodo morda delale prijetno družbo tudi med počitkom na brezplačnem ležalniku.

Aqua Safari – 100 afriških živali v naravni velikosti

V Aqua Safariju, ki se razteza vse naokoli vodnega parka, domuje pravo živalsko kraljestvo. Otroci in njihovi starši se tam srečujete z več kot 100 živalskimi vrstami v naravni velikosti. Dnevno organiziramo tudi tematske animacije skozi park.

Vodene animacije za male in velike

Naši pridni animatorji ves dan skrbijo, da bo vaš otrok iz Termalnega Parka Aqualuna odšel z nepozabno izkušnjo, s kopico novih prijateljev in z doživetjem, o katerem bo govoril še pozno v noč.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Brezplačno udobje pod senčniki

Ob obisku Termalnega parka Aqualuna vam brez dodatnega doplačila pripadajo ležalniki in senčniki, da boste lahko starši v miru uživali v prijetni senci, medtem ko se bodo vaši otroci neutrudno igrali v vodnimi vragolijami.

Dobro voljo in kopalke si pripravi.
Vidimo se na zabavi!

Skoči v avanturo, skoči v Aqualuno!


Sledite nam


RSS Ustavi se!