fbpx

Škoda zaradi poškodovanega templja

Novice

Škoda, ki jo je nekdo naredil na bramanskem templju Eravan v tajski prestolnici Bangkok, je neprecenljiva, trdijo predstavniki tajske turistične industrije.Tempelj je bil namreč ena najbolj popularnih točk predvsem za obiskovalce iz Hongkonga, Singapurja in Tajvana. Mnogi se bojijo,da bo država zaradi tega izgubila kar milijon turistov na leto, zato hitijo z napovedmi, da bodo […]

Škoda, ki jo je nekdo naredil na bramanskem templju Eravan v tajski prestolnici Bangkok, je neprecenljiva, trdijo predstavniki tajske turistične industrije.
Tempelj je bil namreč ena najbolj popularnih točk predvsem za obiskovalce iz Hongkonga, Singapurja in Tajvana. Mnogi se bojijo,da bo država zaradi tega izgubila kar milijon turistov na leto, zato hitijo z napovedmi, da bodo tempelj v najkrajšem možnem času obnovili. Zaradi nemirov na jugu države, poročil o posilstvih in takih incidentov, kot je bila oskrunitev Eravana, so mnogi turisti začeli razmišljati o varnosti, ko potujejo na Tajsko. Take težave so doslej imele predvsem sosednje države, zdaj pa se bo morala z njimi očitno resno spopasti tudi Tajska.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.
 • Kako utišati glas notranjega kritika
  Vsi imamo notranjega kritika. To je glas znotraj nas, ki nam šepeta, da nismo dovolj pametni, močni, sposobni, talentirani, privlačni, izobraženi. S tem prebuja dvom in nezaupanje v naše moči in sposobnosti. Del nas je prepričan, da nas ta glas varuje, zato mu verjamemo. Vendar notranjega kritika lahko tudi utišamo!