fbpx

Škoda zaradi poškodovanega templja

Novice

Škoda, ki jo je nekdo naredil na bramanskem templju Eravan v tajski prestolnici Bangkok, je neprecenljiva, trdijo predstavniki tajske turistične industrije.Tempelj je bil namreč ena najbolj popularnih točk predvsem za obiskovalce iz Hongkonga, Singapurja in Tajvana. Mnogi se bojijo,da bo država zaradi tega izgubila kar milijon turistov na leto, zato hitijo z napovedmi, da bodo […]

Škoda, ki jo je nekdo naredil na bramanskem templju Eravan v tajski prestolnici Bangkok, je neprecenljiva, trdijo predstavniki tajske turistične industrije.
Tempelj je bil namreč ena najbolj popularnih točk predvsem za obiskovalce iz Hongkonga, Singapurja in Tajvana. Mnogi se bojijo,da bo država zaradi tega izgubila kar milijon turistov na leto, zato hitijo z napovedmi, da bodo tempelj v najkrajšem možnem času obnovili. Zaradi nemirov na jugu države, poročil o posilstvih in takih incidentov, kot je bila oskrunitev Eravana, so mnogi turisti začeli razmišljati o varnosti, ko potujejo na Tajsko. Take težave so doslej imele predvsem sosednje države, zdaj pa se bo morala z njimi očitno resno spopasti tudi Tajska.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!