fbpx

Škoda zaradi poškodovanega templja

Novice

Škoda, ki jo je nekdo naredil na bramanskem templju Eravan v tajski prestolnici Bangkok, je neprecenljiva, trdijo predstavniki tajske turistične industrije.Tempelj je bil namreč ena najbolj popularnih točk predvsem za obiskovalce iz Hongkonga, Singapurja in Tajvana. Mnogi se bojijo,da bo država zaradi tega izgubila kar milijon turistov na leto, zato hitijo z napovedmi, da bodo […]

Škoda, ki jo je nekdo naredil na bramanskem templju Eravan v tajski prestolnici Bangkok, je neprecenljiva, trdijo predstavniki tajske turistične industrije.
Tempelj je bil namreč ena najbolj popularnih točk predvsem za obiskovalce iz Hongkonga, Singapurja in Tajvana. Mnogi se bojijo,da bo država zaradi tega izgubila kar milijon turistov na leto, zato hitijo z napovedmi, da bodo tempelj v najkrajšem možnem času obnovili. Zaradi nemirov na jugu države, poročil o posilstvih in takih incidentov, kot je bila oskrunitev Eravana, so mnogi turisti začeli razmišljati o varnosti, ko potujejo na Tajsko. Take težave so doslej imele predvsem sosednje države, zdaj pa se bo morala z njimi očitno resno spopasti tudi Tajska.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!