fbpx

SP v kajak kanu slalomu Ljubljana 2010 kot kajakaški festival

Novice

Ljubljana je skupaj s Kajakaško zvezo Slovenije gostiteljica letošnjega svetovnega prvenstva v kajak kanu slalomu – Sloke 2010, ki bo potekalo v Kajakaškem centru Tacen od 7. od 12. septembra 2010. Na savskih brzicah se bo za naslov najboljših na svetu borilo 350 kajakašev in kajakašic iz 70 držav, med katerimi bo tudi 14 slovenskih […]

Ljubljana je skupaj s Kajakaško zvezo Slovenije gostiteljica letošnjega svetovnega prvenstva v kajak kanu slalomu – Sloke 2010, ki bo potekalo v Kajakaškem centru Tacen od 7. od 12. septembra 2010.

Na savskih brzicah se bo za naslov najboljših na svetu borilo 350 kajakašev in kajakašic iz 70 držav, med katerimi bo tudi 14 slovenskih reprezentantov na čelu s Petrom Kauzerjem. Prav slednji bo pred domačimi navijači branil naslov svetovnega prvaka, po lanskem 3. mestu pa si bosta Sašo Taljat in Luka Božič v kanuju dvosedu poskušala ponovno priveslati stopničke za zmagovalce. Slovenci veljajo za reprezentanco, ki predstavlja trd oreh za ostale, tuje ekipe tudi v ekipnih tekmovanjih, zato pričakujemo zanimive in zelo napete kajakaške boje na savskih brzicah.

Na savskih brzicah se bo za naslov najboljših na svetu borilo 350 kajakašev in kajakašic iz 70 držav

Proga v Tacnu velja med kajakaši za eno izmed najbolj priljubljenih, obiščejo pa jo z veseljem tudi navijači. Znana je namreč po slikovitem okolju ob reki Savi in dinamični postavitvi, ki omogoča navijačem dober pogled na celo progo in je s tem odlično izhodišče za ustvarjanje bučnega navijaškega vzdušja….

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!