fbpx

#splashpoletje ni bilo nikoli zabavnejše

Aktualno, Sprostitev, Toplice

Postanite ambasador dobrega počutja, osvojite nagrade in se noro zabavajte na Vodnem planetu v Termah Tuhelj. Male ljubitelje adrenalina pričakujejo nepozabni spusti, katerim se ne bodo mogli upreti niti njihovi starši.

Adrenalinska vodna zabava

Z dvema novima toboganoma so Terme Tuhelj ultimativni hit tega poletja! Občutek spuščanja z vrtoglavo hitrostjo po 113 metrov dolgi atrakciji, ki stoji na dvanajstmetrski ploščadi, je neopisljiv. Posebni učinki s prozornimi trakovi, ki prepuščajo dnevno svetlobo v cev na dolžini 20 metrov pa poskrbijo za vrhunsko doživetje ̶ kot bi leteli skozi prozorno steklo!

Najbolj pogumni ne smejo zamuditi nove adrenalinske poslastice za neverjeten občutek prostega pada z višine 12 metrov.

Velik prostor za sončenje, ki ga obdaja čudovita narava, osem atraktivnih bazenov, vključno z bazenom z valovi, vožnja z gumijastimi obroči, koktajli v vodi, bogat animacijski program za otroke ̶ igre in zabava brez meja!

#splasdogajanja

Vsako soboto in nedeljo, včasih tudi med tednom ob 14. uri, se Vodni planet pretvori v veliki oder. Mini tuheljska olimpijada, kulinarična predstava z Marijo Borić, adrenalinski dan, nogomet z baloni, neizogibna Tuheljska noč, Zumba festival z Marijano Maček, vadba z Marijo Valentić, domači cirkusanti … so samo del bogatega Art&Fun programa za vse generacije.

Da so poletne počitnice lahko zanimive in aktivne vedo vsi malčki, ki so vsaj enkrat sodelovali v Art&Spa šoli, ki je del priljubljenega paketa „All inclusive light“, v katerem 2 otroka bivata brezplačno. Ob sredah in sobotah male ustvarjalce in umetnike pričakuje posebna umetniška animacija, ob petkih umetniška delavnica s prvo doktorico umetnosti Mirjano Smolić, vmes pa polno iger, v katerih se bodo naučili, kako je izgledal delovni dan krapinskega pračloveka, kdo so bili vitezi in dvorne dame ali kako izdelati nakit.

Vsako soboto bodo ljubitelji vina in umetnosti uživali v tradicionalnem festivalu umetnosti in vina Art&Wine fest v atriju hotela Well****, z nagrajenimi vini najznamenitejših zagorskih kleti in odličnimi koncerti. Letošnji festival poteka v znamenju vin Sever, Zdolc, Prekratić in Emino, za glasbo pa bodo poskrbeli Maja Vučić, Ana Busturić, The Southern bend, Tomislav Goluban, Pihalni orkester Lipa, Saša Lozar, Groovy cakes bend in Damir Kedžo.

Tudi ti si naš ambasador!

To poletje se nadaljuje uspešni projekt Postani ambasador Term Tuhelj. Če želite tudi vi postati ambasador dobrega počutja, poiščite eno od označenih lokacij za fotografiranje na Vodnem planetu in delite srečne trenutke na Instagramu s pripisom #splashljeto #termetuhelj. Morda boste prav vi osvojili vstopnice za kopanje. Ljubitelji splash poletja pa ne smejo zamuditi nagradne igre na spletni strani Term Tuhelj z bogatimi nagradami, kot so nepozabno nakupovanje s prijatelji, vikend paketi v Termah Olimia in potovanja agencije Kompas v vrednosti tisoč kun.

Seveda ne pozabite na izlete v okolici in zabavo na športnih terenih Term Tuhelj, saj so nepozabni dogodki zagotovljeni. Hrvaško Zagorje je spomladi čudovito. Podajte se na raziskovanje čudovite narave, muzejske dediščine, vinskih cest in doživite nepozabne kulinarične dogodke. Hrvaško Zagorje je prava Pravljica na dlani, ne zamudite je. Hrvaška polna življenja
Počitnikujte na drugačnem planetu!

Več informacij na: http://www.terme-tuhelj.hr


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.