fbpx

Ste za glamurozno kampiranje na Bledu?

Novice

Imate radi kampiranje, a ne marate mokrih spalnih vreč in postavljanja šotorov? Kamp Bled od začetka avgusta svojim gostom nudi tudi možnost za glamurozno kampiranje oziroma “glamping”. Urejeni sta namreč dve leseni vili, v katerih imajo goste več udobja kot v šotorih, še vedno pa uživajo prednosti kampiranja. V tujini se je ta oblika kampiranja […]

Imate radi kampiranje, a ne marate mokrih spalnih vreč in postavljanja šotorov? Kamp Bled od začetka avgusta svojim gostom nudi tudi možnost za glamurozno kampiranje oziroma “glamping”.

Urejeni sta namreč dve leseni vili, v katerih imajo goste več udobja kot v šotorih, še vedno pa uživajo prednosti kampiranja. V tujini se je ta oblika kampiranja že uveljavila, v Sloveniji pa je to začetek.

Na petkovem uradnem odprtju novega produkta v slovenskem turizmu je predsednik uprave Sava hotelov Bled, pod katere spada tudi blejski kamp, Fedja Pobegajlo poudaril, da želijo v podjetju spremljati smernice v sodobnem kampiranju. Glamping pomeni novodobni način kampiranja, namenjen gostom, ki radi kampirajo, a ne marajo mokrih spalnih vreč in postavljanja šotorov, temveč imajo raje že pripravljeno hišico ter udobno posteljo.

Hišici, ki omogočata ‘glamurozno’ kampiranje, sta zasedeni vse do konca septembra. Foto: Kamp Bled

Doslej je bil Sloveniji najbližji glamping mogoč v okolici Benetk, medtem ko je ta ponudba najbolj razširjena v Veliki Britaniji in Franciji. Da bi preizkusili zanimanje gostov v Sloveniji, so se tudi v blejskem kampu odločili postavitvi dve taki hišici, ki pa sta poželi zelo dober odziv. “Hišici sta zasedeni od prvega dne, ko smo ju odprli, razprodani pa sta vse do konca septembra,” je pojasnil vodja blejskega kampa Nejc Kelbl….

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!