fbpx

Švicarji so atomsko zaklonišče predelali v hotel brez zvezdic

Novice

Sevelen – Turisti, ki bodo v bližnji prihodnosti obiskali Švico, se bodo lahko odločili za nočitev v prvem hotelu brez zvezdic na svetu. Za nočitev v podzemnem hotelu bo treba odšteti od šest do deset evrov. Foto: index.hr Edinstveni hotel je pravzaprav nekdanje atomsko zaklonišče, ki se seveda nahaja nekaj metrov pod tlemi. Bivanje v […]

Sevelen – Turisti, ki bodo v bližnji prihodnosti obiskali Švico, se bodo lahko odločili za nočitev v prvem hotelu brez zvezdic na svetu.

Za nočitev v podzemnem hotelu bo treba odšteti od šest do deset evrov.

Foto: index.hr

Edinstveni hotel je pravzaprav nekdanje atomsko zaklonišče, ki se seveda nahaja nekaj metrov pod tlemi. Bivanje v njem je minuli teden že izkusila skupina petnajstih turistov, njihova nočitev pa je bila zgolj poskusna, saj mora hotel od mesta Sevelen pridobiti še uporabno dovoljenje……

 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.