fbpx

Tacoma je najbolj stresno mesto v ZDA

Novice

Po zadnji raziskavi, ki jih opravlja podjetje Best Places, je Tacoma v zvezni državi Washington najbolj stresno mesto v ZDA. Kljub temu da je po besedah avtorjev raziskave najbolj stresno na svetu živeti prav v ZDA, nobeno mesto nima tako redke kombinacije samomorov, brezposelnosti, tatvin in depresivnega vremena kot Tacoma. Mesto s 195.000 prebivalci leži […]

Po zadnji raziskavi, ki jih opravlja podjetje Best Places, je Tacoma v zvezni državi Washington najbolj stresno mesto v ZDA.

Kljub temu da je po besedah avtorjev raziskave najbolj stresno na svetu živeti prav v ZDA, nobeno mesto nima tako redke kombinacije samomorov, brezposelnosti, tatvin in depresivnega vremena kot Tacoma. Mesto s 195.000 prebivalci leži južno od Seattlea in je med 100 metropolisi, ki jih je zajela raziskava, prehitelo Miami, New Orleans, Las Vegas in New York. Miami je visoko mesto zasedel zaradi razširjenega nasilja (tega je v Tacomi zelo malo), Las Vegas pa zaradi visokega števila samomorov in ločitev. Najmanj stresno med metropolisi je menda področje Albany Schenectady Troy v državi New York.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!