fbpx

Termalni park Ptuj

Novice

Slovensko naj kopališče 2005 Ekipa oddaje “Dobro jutro, Slovenija” obiskala Termalni park Terme Ptuj, ki letos praznuje 30-letnico Zadnjo soboto v aprilu se je ekipa oddaje »Dobro jutro, Slovenija« odpravila v Termalni park Terme Ptuj, kjer smo preverili utrip v teh izredno hitro razvijajočih in uspešnih termah. Andrej Klasinc, direktor Term Ptuj: “Že več kot […]

Slovensko naj kopališče 2005
Ekipa oddaje “Dobro jutro, Slovenija” obiskala
Termalni park Terme Ptuj, ki letos praznuje 30-letnico

Zadnjo soboto v aprilu se je ekipa oddaje »Dobro jutro, Slovenija« odpravila v Termalni park Terme Ptuj, kjer smo preverili utrip v teh izredno hitro razvijajočih in uspešnih termah.

Andrej Klasinc, direktor Term Ptuj: “Že več kot 2 leti potekajo intenzivna dela za obnovo in razširitev termalnega parka. V uporabo dajemo 4200 kv. m. vodnih površin, največji sistem vodnih drč in toboganov. Prve reakcije naših gostov so zelo pozitivne, pričakujemo dobro sezono. Lahko rečemo, da smo prešli iz enega zaspanega kopališča v vrh slovenskih termalnih kopališč.
Ciljamo na to, da smo najboljše termalno kopališče, še vedno imamo največji tobogan v Sloveniji, ki so ga letos že preiskusili tudi v teh malo hladnejših dneh.
Z veseljem bomo sodelovali tudi v kategoriji veliki termalnih kopališč, kjer je konkurenca tudi najmočnejša. Pričakujemo, da bodo naši gosti zadovoljni, saj prav oni glasujejo in odločajo. Glede na investicije lahko rečem, da so maksimalno navdušeni.”

Boris Zajko, vodja marketinga Term Ptuj: “Letos stavimo na amfiteater, na animacijo, na gostinsko prireditveni prostor, na večerne prireditve vezane na konec tedna. Na voljo so vam vikend paketi, 3, 5 in 7-dnevni programi za stacionarne goste, nudimo ponudbo sprostitvenega dela ter tudi nekaj izven ograje Term Ptuj, da gost spozna tudi starodavni Ptuj, vinske kleti in še kaj. Apartmaji in bungalovi ter avtokamp 1.kategorije, ki ponuja 120 mest so zaenkrat baza naših nočitvenih kapacitet. Avtokamp odpira vrata čez vse leto, v okviru slednjega imamo tudi kamp hišice pa s 25 kv.m površine, ki ponujajo vse od spanja do kuhanja ter prijetno bivanje s klimo napravo.”

Borut Potočnik, AA-MM

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!