fbpx

Terme Čatež

Novice

Terme Čatež so največje termalno zdravilišce v Sloveniji. Ponujajo veliko izbiro programov za ohranjanje in krepitev zdravja, za aktivno preživljanje prostega časa ter izvedbo družabnih in poslovnih dogodkov. Imajo termalno riviero oz več kot 12.000 kvadratnimi metri vodnih površin ter savna park z osmimi različnimi vrstami savn. Letos so odprli novi Hotel Čatež s tremi […]

Terme Čatež so največje termalno zdravilišce v Sloveniji. Ponujajo veliko izbiro programov za ohranjanje in krepitev zdravja, za aktivno preživljanje prostega časa ter izvedbo družabnih in poslovnih dogodkov. Imajo termalno riviero oz več kot 12.000 kvadratnimi metri vodnih površin ter savna park z osmimi različnimi vrstami savn.

Letos so odprli novi Hotel Čatež s tremi zvezdicami, ki ima dva notranja in zunanja bazena in novi Spa & Wellness center s prenovljenimi zdravstvenimi prostori (rehabilitacijski fitnes studio, telovadnico, prostore za nevro fizioterapijo, delovno in hidroterapijo, masažne prostore) in obsežno ponudbo novih wellness programov. Proti koncu se bliža tudi obnova grajskega kompleksa na Mokricah, ki zajema prenovo grajskih kašč v apartmaje, ureditev nove večnamenske dvorane, obnovo grajske kuhinje, strehe in fasade gradu, s katero bo hotel Golf grad Mokrice dobil urejeno podobo.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!