fbpx

Trinidad & Tobago proslavlja

Novice

Pisani karneval na Nizozemskih Antilih – na otokih Trinidad in Tobago velja za drugi največji karneval na svetu, takoj za karnevalom v Riu de Janeiru v Braziliji. Velika, pisana in omamna zabava, ki traja več dni, lahko pa tudi tednov, poteka v znamenju glasbe, plesa, pesmi, povorke kostumov in narodnih noš ter številnih tekmovanj. Karneval […]

Pisani karneval na Nizozemskih Antilih – na otokih Trinidad in Tobago velja za drugi največji karneval na svetu, takoj za karnevalom v Riu de Janeiru v Braziliji. Velika, pisana in omamna zabava, ki traja več dni, lahko pa tudi tednov, poteka v znamenju glasbe, plesa, pesmi, povorke kostumov in narodnih noš ter številnih tekmovanj. Karneval v Trinidadu in Tobaguv multikulturnem počitniškem raju se že približuje vrhuncu, ki bo 27. in 28. februarja.

Takrat se glavno mesto Port of Spain spremeni v parado kostumov, plesa, glasbe. Praznujejo zelo glasno, saj povsod po mestu nastopa veliko glasbenih skupin. Ob ritmih Calypsa, Limbain Soce domačini in turisti proslavljajo karneval, ki so ga poimenovali »Greatest Show on Earth«.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!