fbpx

To poletje si boste zapomnili po neverjetnih doživetjih …

Aktualno, Novice, Sprostitev, Toplice

Pred nami je še polovica poletja, zato se podvizajte in še to poletje izkusite nepozabna doživetja na pravih splash dogodkih v Termah Tuhelj. Udeležite se lahko dogodkov za mlajše, posebnih dogodkov za družine, pa tudi sproščanja na najbolj znanih bazenih.

Vodni planet je za doživet’

Uživajte v novih adrenalinskih vodnih atrakcijah z dvema novima toboganoma, ki sta pravi hit tega poletja in komaj čakata da ju preizkusite. Občutek spuščanja z vrtoglavo hitrostjo po 113 metrov dolgi atrakciji, ki stoji na ploščadi, je neopisljiv. Posebni učinki s prozornimi trakovi, ki prepuščajo dnevno svetlobo v cev na dolžini 20 metrov pa poskrbijo za vrhunsko doživetje!

Najbolj pogumni ne smejo zamuditi nove adrenalinske poslastice za neverjeten občutek prostega pada z višine 12 metrov.

Velik prostor za sončenje, ki ga obdaja čudovita narava, osem atraktivnih bazenov, vključno z bazenom z valovi, vožnja z gumijastimi obroči, koktajli v vodi, bogat animacijski program za otroke  ̶ igre in zabava brez meja!

#splashdogajanja

Vodni planet je kraj za odlične zabave in presenečenja. Rezervirajte si vikende, sobote in nedelje, od 14. ure dalje, ko se Vodni planet pretvori v veliki oder, na katerem se zabavajo vse generacije na Art&Fun dogodkih, številnih zabavnih dejavnostih ter tako zapolnite svoj vodni dan. Vse dejavnosti so brezplačne. Poleg vikendov so dodali tudi kakšen dan zabave med tednom. 🙂

Da so poletne počitnice lahko zanimive in aktivne, tudi s pridihom umetnosti, vedo vsi malčki, ki so vsaj enkrat sodelovali v Art&Spa šoli, edukativno-zabavnem programu, v katerem bodo otroci izvedeli več o umetnosti in se bodo udeležili raznih delavnic. Naučili se bodo več o umetnosti, prebudili svojo kreativnost in pokazali svoje talente. Art&Spa šola je del priljubljenega paketa All inclusive light, v katerem 2 otroka bivata brezplačno. Ob sredah in sobotah male ustvarjalce in umetnike pričakuje posebna umetniška animacija, ob petkih pa se ustvarja v umetniški delavnici z doktorico umetnosti Mirjano Smolić, vmes pa polno raznoraznih iger. Šola je brezplačna za vse otroke, na koncu pa bodo otroci prejeli tudi posebno priznanje malega Art&Spa umetnika.

Vsako soboto bodo ljubitelji vina in umetnosti uživali v tradicionalnem festivalu umetnosti in vina Art&Wine fest v SpaAreni hotela Well****, z nagrajenimi vini najznamenitejših vinarjev Hrvaškega Zagorja in odličnimi koncerti. Letošnji festival poteka v znamenju vinarstva Sever, Zdolc, Prekratić in Emino, kot popoln uvod v glasbo, za katero bodo poskrbeli Maja Vučić, Ana Busturić, The Southern bend, Tomislav Goluban, Pihalni orkester Lipa, Saša Lozar, Groovy cakes bend in Damir Kedžo. V vinih boste lahko uživali cel teden, na dan koncerta pa bodo znani vinarji pripravili tudi brezplačno degustacijo vin, ki se začne se začne ob 20:30, koncert pa ob 21:00. Vstop je prost.

Tudi ti si naš ambasador!

To poletje se nadaljuje uspešni projekt Postani ambasador Term Tuhelj. Če želite tudi vi postati ambasador dobrega počutja, poiščite eno od označenih lokacij za fotografiranje na Vodnem planetu in delite srečne trenutke na Instagramu s pripisom #splashljeto #termetuhelj. Morda boste prav vi osvojili vstopnice za kopanje. Ljubitelji splash poletja pa ne smejo zamuditi nagradne igre na spletni strani Term Tuhelj z bogatimi nagradami, kot so nepozabno nakupovanje s prijatelji, vikend paketi v Termah Olimia in potovanja agencije Kompas v vrednosti tisoč kun.

Seveda ne pozabite na izlete v okolici in zabavo na športnih terenih Term Tuhelj, saj so nepozabni dogodki zagotovljeni. Hrvaško Zagorje je čudovito, zato se podajte na raziskovanje čudovite narave, muzejske dediščine, vinskih cest in doživite nepozabne kulinarične dogodke. Hrvaško Zagorje je prava izbira za sproščeni ali aktiven oddih, ne zamudite je! Počitnikujte na drugačnem planetu!

Več informacij na: http://www.terme-tuhelj.hr

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!
 • SLIKOVITO z Ano Kersnik Žvab o jogi preko spleta
  1.5.2020 pričnemo z BREZPLAČNO jogo prek spleta pod vodstvom mednarodno priznane jogistke in avtorice knjižnih uspešnic za jogo Ane Kersnik Žvab.