fbpx

Tradicionalni koncert Vlada Kreslina

Novice

Tradicionalni koncert Vlada Kreslina (seveda z nepogrešljivimi Malimi bogovi in Beltinško bando) je v desetletjih postal eden najimenitnejših kulturno družabnih dogodkov v iztekajočem se letu. Čeprav je precejšnji del programa zimzelen, je temeljna splošna ocena, da so Kreslinovi koncerti iz leta v leto boljši in da pesmi zorijo na velikem odru kot vino v kleti. […]

Vlado KreslinTradicionalni koncert Vlada Kreslina (seveda z nepogrešljivimi Malimi bogovi in Beltinško bando) je v desetletjih postal eden najimenitnejših kulturno družabnih dogodkov v iztekajočem se letu. Čeprav je precejšnji del programa zimzelen, je temeljna splošna ocena, da so Kreslinovi koncerti iz leta v leto boljši in da pesmi zorijo na velikem odru kot vino v kleti.

To lahko pričakujemo tudi od Generacije, novega albuma, ki ga bo Kreslin v družbi glasbenih bratov, mednje lahko štejemo tudi makedonskega glasbenega virtuoza Vlatka Stefanovskega, prvič predstavil na koncertih 1. in 2. decembra v Gallusovi dvorani v Cankarjevem domu.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!