fbpx

Zastonj novoletna vožnja v Londonu

Novice

Londonski župan Ken Livingston je sporočil, da bodo za silvestrovo od polnoči naprej mestni avtobusi in podzemna železnica vozili zastonj. Avtobusi do pol petih, vlaki pa do petih zjutraj. Župan želi tako številnim Londončanom, ki bodo novo leto praznovali v centru mesta, čim bolj olajšati vrnitev domov. Takih naj bi bilo približno 400.000. Župan ni […]

AvtobusLondonski župan Ken Livingston je sporočil, da bodo za silvestrovo od polnoči naprej mestni avtobusi in podzemna železnica vozili zastonj. Avtobusi do pol petih, vlaki pa do petih zjutraj. Župan želi tako številnim Londončanom, ki bodo novo leto praznovali v centru mesta, čim bolj olajšati vrnitev domov.

Takih naj bi bilo približno 400.000. Župan ni povedal, koliko bo vse skupaj stalo in kdo bo to plačal, dejal pa je, da išče sponzorje. Ob vseh kritikah, da edino London od velikih prestolnic nima uradnega praznovanja novega leta na prostem, je zagotovil, da ga tudi letos ne bo. Nekateri so predlagali Trafalgar Square. “Edina stvar, ki jo boste na Trafalgarju za silvestrovo lahko počeli, bo, da se boste premrazili in premočili”, je pribil.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!