fbpx

Trentino -Santa Caterin

Novice

V Santa Caterini Valfurvi lahko smučate od decembra do aprila. V redkih primerih se zgodi, da primanjkuje naravnega snega in takrat naredijo sneg s snežnimi topovi. Žičnice prepeljejo smučarje do nadmorske višine 2800 metrov, naplanino Sobretta, od koder lahko smučaš vse do središča Santa Caterine, ki je na nadmorski višini 1738 metrov. S Sobrette je […]

V Santa Caterini Valfurvi lahko smučate od decembra do aprila. V redkih primerih se zgodi, da primanjkuje naravnega snega in takrat naredijo sneg s snežnimi topovi.

Žičnice prepeljejo smučarje do nadmorske višine 2800 metrov, naplanino Sobretta, od koder lahko smučaš vse do središča Santa Caterine, ki je na nadmorski višini 1738 metrov. S Sobrette je omogocen dostop tudi do nove proge, ki je dolga dva kilometra in pol in je dobila ime po italijanski smučarki, Debori Compagnoni. Smučišca sestavlja 40 kilometrov prog vseh težavnostnih stopenj in 18 kilometrov stez za tek na smučeh. Poskrbljeno je tudi za najmlajše, saj je organiziran »Mini club« in del smučišca je opremljen z »baby ski vlečnicami«, kjer se lahko otroci skozi igro naučijo smučati. Proge povezuje sedemvlečnic in dvosedežnica.
 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!