fbpx

Trip Advisor predstavil najboljše destinacije in hotele letošnjega leta

Novice

Vodilna svetovna spletna stran za ocene turističnih namestitev, atrakcij in storitev, Trip Advisor, je predstavila najbolj vroče popotniške destinacije leta po izboru svojih uporabnikov. Na seznamu 25 najboljših na svetu poiščite navdih za svoja prihodnja potepanja! Prav stereotipno seznamu najbolj priljubljenih turističnih krajev kraljujejo tri metropole – romantični Pariz na prvem mestu, ki mu sledita […]

Vodilna svetovna spletna stran za ocene turističnih namestitev, atrakcij in storitev, Trip Advisor, je predstavila najbolj vroče popotniške destinacije leta po izboru svojih uporabnikov. Na seznamu 25 najboljših na svetu poiščite navdih za svoja prihodnja potepanja!

Prav stereotipno seznamu najbolj priljubljenih turističnih krajev kraljujejo tri metropole – romantični Pariz na prvem mestu, ki mu sledita živahni New York in uglajeni London. Sledijo še tri južnoevropska mesta – Rim, Barcelona in Benetke.

Sledijo še:

7. San Francisco, ZDA

8. Firence, Italija

9. Praga, Češka

10. Sydney, Avstralija

11. Berlin, Nemčija

12. Istanbul, Turčija

13. Bangkok, Tajska

14. Chicago, ZDA

15. Tokio, Japonska

16. Cape Town, Južna Afrika

17. Rio de Janeiro, Brazilija

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

18. Buenos Aires, Argentina

19. Marrakech, Maroko

20. St. Petersburg, Rusija

21. Peking, Kitajska

22. Šanghaj, Kitajska

23. Siem Reap, Kambodža

24. Chiang Mai, Tajska

25. Queenstown, Nova Zelandija

Poleg seznama najboljših destinacij, so pri Trip Advisorju pripravili še sezname najboljših nastanitev po sledečih kategorijah:


Sledite nam


RSS Ustavi se!