fbpx

Turistična borza v Kölnu

Novice

RDA-Združenje avtobusnih prevoznikov je ena največjih in najpomembnejših turističnih borz v Evropi, specializirana za avtobusni turizem. Vsako leto se tukaj predstavijo hoteli, turistične organizacije, tour-operatorji, zabaviščni parki in avtobusna industrija. Okoli 1300 razstavljavcev iz okoli 30 držav se predstavi vsako leto na 50.000 kvadratnih metrih površine. 14.000 obiskovalcev (od tega 25% tujih) vsako leto izkoristi […]

RDA-Združenje avtobusnih prevoznikov je ena največjih in najpomembnejših turističnih borz v Evropi, specializirana za avtobusni turizem. Vsako leto se tukaj predstavijo hoteli, turistične organizacije, tour-operatorji, zabaviščni parki in avtobusna industrija. Okoli 1300 razstavljavcev iz okoli 30 držav se predstavi vsako leto na 50.000 kvadratnih metrih površine. 14.000 obiskovalcev (od tega 25% tujih) vsako leto izkoristi priložnost in si ogleda aktualno dogajanje na turističnem trgu. Tudi Slovenija je letos predstavila vso svojo ponudbo obale in krasa,zdravilišč, podeželja, mest, gor in jezera.

Slovensko turistično gospodarstvo so zastopali predstavniki iz Krka zdravilišča, Term Laško, Term Topolšica,Term Lendava, Term Olimje,Moravske toplice, Zdravilišča Dobrna, Term Palace, predstavniki hotelov iz Bohinja, Bleda, Bovca in Kranjske gore, obale in krasa. S svojimi paketnimi aranžmaji sta obiskovalce navduševali naši največji incoming agenciji Kompas in Globtour. Kot pomemben dosežek slovenskih projektov je potrebno omeniti tudi tretje mesto projekta Next Exit, ki je prejel nagrado za inovativnost. Projekt spodbuja potovanje gostov po stranskih poteh in s tem spoznavanje lepot naše države, ki turistično niso tako prepoznavne.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!