fbpx

V nove zmage

Novice

Najboljši in najvišji slovenski fantje – A reprezentanca slovenske košarke – s prvim možem …

Če sta bila julij in avgust v Termah Čatež ‘športna’, potem so prvi septembrski dnevi začetek vrhunca športne navijaške vročice v Termah Čatež. Že 3. septembra so se TERME ČATEŽ prelevile v pravo & vročo navijaško cono.

Najboljši in najvišji slovenski fantje – A reprezentanca slovenske košarke – s prvim možem – ‘legendo košarke’  Juretom Zdovcem na čelu – so namreč že od zadnjega avgustovskega dne na pripravah v Termah Čatež. V sodelovanju z Zavodom za šport Brežice so vsakodnevno trenirali v eni izmed najsodobneje opremljenih slovenskih košarkarskih dvoran in odštevali dneve do odhoda v nove zmage v Zagreb – na evropsko košarkarsko prvenstvo.

kosarkarji

Po četrtkovem uradnem delu novinarske konference, na kateri sta KZS in NKBM podpisali novo sponzorsko pogodbo –  je v Fan zoni Term Čatež sledilo srečanje z navijači, podporniki in vsemi, ki spremljajo vrle fante. Fan zona Term Čatež je bila pretesna za vse, ki so želeli biti poleg, stisniti roko, se slikati ali spregovoriti z našo izbrano vrsto.

fun-cona

Manjkali niso niti brežiški dijaki, lokalni košarkarski klub in osnovnošolci, ki jih je podjetje Integral Brebus – kot pomemben podpornik akcije – pripeljalo na košarkarski dogodek. In ne samo to – vsi smo metali na koš!

big-foot-mama

Člani skupine Big Foot Mama, ki so bili tokrat namesto glasbene bolj v ‘športni vlogi’, so ekipo s himno pospremili k novim zmagam naproti.

“Včeraj je bila le ‘premiera’ septembrskega športnega navijanja in pojavljanja ekip v Termah Čatež.  Že danes prihajajo na kratke priprave pred pomembnim beograjskim derbijem nogometaši Crvene zvezde. V soboto, 12.09. bo popoldan ‘vroče’ na poletni

Termalni rivieri, kjer se bo odvil že 4. ‘Grand prix’ oz. Velika nagrada Term Čatež v Termalni formuli. Športno bo tudi sobotno dopoldne, saj bo v znamenju Dnevnikove nordijske hoje ” nam je zaupala še Alenka Mokrovič Pogačar.

torta-basket

Ob številnih dobrih in uspešnih željah za nove zmage vrlih mladih fantov seveda ni manjkala torta in številni selfiji za spomin.

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Sicer pa  bo v  Fan coni Term Čatež ves čas prvenstva pred, med in po tekmah zelo pestro – poleg jedače in pijače bo poskrbljeno tudi za pester animacijsko-glasbeni program!

 

Šport povezuje!

Zadnje druženje reprezentance v Termah Čatež z mediji in z navijači je privabilo vse generacije, hkrati pa  – skupaj s ‘košarkarsko torto’ –  z vrhunskim in srčnim nastopom skupine Big Foot Mama v ‘live’ verziji, poskrbelo tudi za enkraten glasbeni posladek.

»Športne ‘zgodbe’ tako trdno ostajajo eno izmed ključnih področij tako ponudbe Term Čatež, kot tudi načina promocije,« je prepričana Alenka Mokrovič Pogačar, svetovalka uprave za marketing.

 

Vabljeni, da navijamo skupaj v Fan coni Term Čatež !

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!