fbpx

Zadnji dnevi počitnic?

Izleti, Sprostitev, Toplice, Zanimivosti

Nekateri imajo raje dih jemajoče avanture, a drugi ležerno – dobra knjiga, križanke, revija, ravno pravšnja senca, mrzel napitek in neposredna bližina sprostitvenega bazena, če nam “zakuha”.

Kaj vam najprej pride na misel, ko pomislite na poletje? Voda, morje, natikači, poletne oblekice, kopalke, pikniki, prijatelji, izleti v neznano, skriti kotički, tobogani, valovi in dobra hrana. S toplimi temperaturami, ki nam božajo kožo pa pride tudi tisoč nepozabnih zgodb, ki si jih bomo letos zapisali v dnevnik poletja 2019.

Tri, štiri zdaj!

Preveri PAKET POLETJE v Termah Olimia

Prva stvar na katero pomislimo ob besedi poletje je voda! Škropljenje z vodnimi pištolcami, čofotanje v bazenčkih in napihovanje blazin vseh oblik, prekucna vedra in plezalne mreže, … Danes so popularni tudi SUP-i in surf deske, s katerimi najraje lovimo valove. Priznajmo, to so igre, ki nimajo starostne omejitve. Otroci bodo presrečni, z vodnimi užitki pa bomo nahranili tudi tistega otroka, ki se skriva znotraj nas, odraslih.

Nepričakovane izkušnje

Najbolj nepozabne stvari so tiste, ki se zgodijo nepričakovano, ki nekaj naučijo in s katerimi domov prideš bogatejši za novo izkušnjo. To so lahko nova prijateljstva, nove ročne spretnosti, ki se jih priučiš skozi celodnevne animacijske programe. Spoznavanje rastlinskih in živalskih vrst, kot na primer v Aqua Safariju – pravem živalskem kraljestvu, kjer se otroci in njihovi starši srečujejo z več kot 100 živalskimi vrstami v naravni velikosti in tematske animacije čez cel dan. Ali pa deskanje na valovih in prva izkušnja Glampinga – udobje in ugodje znotraj luksuzne namestitve, katerega stene so narava, streha pa zvezdnato nebo.

Poležavanje

Preveri PAKET POLETJE v Termah Olimia

Še bolj smo navdušeni, če je ležalnik brezplačen in če iz njega lahko spremljamo našega otroka med igro na igralih Aqua Jungle ali med igranjem z valovi. V termalnem parku Aqualuna je vse to mogoče. Če pa se naredi poletna nevihta, je skok v najboljši Wellnes center v Sloveniji – Wellnes Orhidelia ali na zabavo v Family Wellness Termalija prava izbira. Zagotovljeni so počitek, varnost in poletni kožni odtenki.

Tobogani

Samo pomislimo, kako so se nam zasvetile oči vsakič, ko smo iz avta nekje v daljavi zagledali vodni tobogan in kako smo potem trmasto prosili starše, naj nas končno peljejo tja. Zagotovo se še danes spomnite občutka, ko ste na vrhu tobogana, malce prestrašeni, čakali na zeleno luč in se potem z največjim nasmehom v prepletu odpeljali navzdol po toboganih vseh barv in oblik, z blazino, prijateljem ali kar sami … Bolj kot je bil vrtoglav in posebnih oblik, bolj nam je bil všeč. Je tako? Od slovenskih toboganov zagotovo največ pogledov otroškega in odraslega poželenja privabi King Cobra v Termah Olimia, ki pa ji družbo delajo še Black Cannon, Giant Slide in letošnja novost tobogan GreenGO!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.