fbpx

Ustavi se! na Marché, za Botrstvo gre

Novice

To poletje je v Marché Mövenpick Slovenija pomaranča kraljica sadja in sveže stisnjen pomarančni sok uradna pijača projekta Ustavi se!

V vseh Marché restavracijah in bistrojih boste našli pomarančni sok v kozarcu ali napolnjeni steklenički 0,25 l za na pot s prepoznavno nalepko projekta Ustavi se.

Podjetje Marché je projektu Ustavi se! dodal svoj pečat in ga povezal s humanitarnostjo.

V obdobju od 1.7. do 1.9. 2019 bodo od vsakega prodanega pomarančnega soka prispevali v dobrodelne namene za program Botrstvo pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje.

Poletje je čas potovanj, zato si vzemite čas za postanek in odmor na poti. Marché restavracije se nahajajo na vseh pomembnih avtocestnih povezavah v Sloveniji. Okrepite se s ponudbo domačih hladno – toplih jedi, pisanih sezonskih solat ali se ohladite s sveže pripravljenimi poletnimi napitki. »V vročih dneh je sveže stisnjen pomarančni sok najboljša izbira, saj je prava vitaminska bomba«, priporočajo v Marché. Pomaranča je sadež poln vitaminov in mineralov, ki naše telo preplavijo in poženejo motor kot gorivo avtomobil. To so vitamini za veselje, ki daje svežo moč.

Zakaj Marché naravni sokovi enostavno bolj teknejo?

 • vsakič sveže pripravljeno
 • nežno, ročno stisnjeno z ljubeznijo
 • zdrave sestavine, polne vitaminov
 • sezonsko sadje in zelenjave
 • od lokalnih dobaviteljev
 • kreativne različice.

Osvežite se in podprite program Botrstvo, ter s tem donirajte v dobrodelne namene za otroke. Prisrčno vabljeni v Marché Mövenpick restavracije v Sloveniji!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.