fbpx

Ustavi se! na Marché, za Botrstvo gre

Novice

To poletje je v Marché Mövenpick Slovenija pomaranča kraljica sadja in sveže stisnjen pomarančni sok uradna pijača projekta Ustavi se!

V vseh Marché restavracijah in bistrojih boste našli pomarančni sok v kozarcu ali napolnjeni steklenički 0,25 l za na pot s prepoznavno nalepko projekta Ustavi se.

Podjetje Marché je projektu Ustavi se! dodal svoj pečat in ga povezal s humanitarnostjo.

V obdobju od 1.7. do 1.9. 2019 bodo od vsakega prodanega pomarančnega soka prispevali v dobrodelne namene za program Botrstvo pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje.

Poletje je čas potovanj, zato si vzemite čas za postanek in odmor na poti. Marché restavracije se nahajajo na vseh pomembnih avtocestnih povezavah v Sloveniji. Okrepite se s ponudbo domačih hladno – toplih jedi, pisanih sezonskih solat ali se ohladite s sveže pripravljenimi poletnimi napitki. »V vročih dneh je sveže stisnjen pomarančni sok najboljša izbira, saj je prava vitaminska bomba«, priporočajo v Marché. Pomaranča je sadež poln vitaminov in mineralov, ki naše telo preplavijo in poženejo motor kot gorivo avtomobil. To so vitamini za veselje, ki daje svežo moč.

Zakaj Marché naravni sokovi enostavno bolj teknejo?

 • vsakič sveže pripravljeno
 • nežno, ročno stisnjeno z ljubeznijo
 • zdrave sestavine, polne vitaminov
 • sezonsko sadje in zelenjave
 • od lokalnih dobaviteljev
 • kreativne različice.

Osvežite se in podprite program Botrstvo, ter s tem donirajte v dobrodelne namene za otroke. Prisrčno vabljeni v Marché Mövenpick restavracije v Sloveniji!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]