fbpx

V Zdravilišču Radenci gostili 63. Gostinsko turistični zbor Slovenije

Aktualno

Ulica okusov – z jedmi iz svežih, lokalnih in sezonskih sestavin se je predstavljalo osem ponudnikov, ki jih povezuje zgodba o vodi.

Gostinsko turistični zbor, cehovska prireditev z najdaljšo tradicijo pri nas, vsako leto privabi okoli 500 tekmovalcev, ki se pomerijo v 22 različnih kategorijah s področja gostinstva in turizma. Obenem je zbor pomembna priložnost za izmenjavo strokovnih mnenj in izkušenj. Zaposleni iz Sava Hotels & Resorts so vnovič dokazali najvišjo kakovost.

FOTOGALERIJA iz 63. GTZ Slovenije

Turistično gostinska zbornica Slovenije podeljuje vsako leto za izjemno kakovost turističnih in gostinskih storitev, uspešno poslovanje ter doprinos k ugledu naše dejavnosti doma in v tujini posebna priznanja najboljšim podjetjem in posameznikom. Upravni odbor Turistično gostinske zbornice Slovenije je letos to ugledno priznanje podelil Termam Lendava ob 50-letnici od začetkov termalnega turizma v Lendavi.

Novost – Ulica okusov

Z željo po popularizaciji gostinsko-turističnih poklicev in približevanju dogodka širši javnosti smo letošnje spremljevalno dogajanje popestrili z Ulico okusov, kjer se je z jedmi iz svežih, lokalnih in sezonskih sestavin predstavljalo osem ponudnikov, ki jih povezuje zgodba o vodi. Obiskovalcem so se predstavile naše destinacije – Zdravilišče Radenci, Terme 3000 – Moravske Toplice, Terme Lendava, Terme Banovci, Terme Ptuj, Sava Hoteli Bled – LifeClass Portorož in Hoteli Bernardin.

ulica-okusov

Dnevi slovenskega turizma (DST) v Zdravilišču Radenci

Gre za najpomembnejši strokovni dogodek v Sloveniji na področju turizma, ki se je v zdravilišču odvijal med 11. in 13. oktobrom. V okviru DST so se v Zdravilišču Radenci zvrstili številni pomembni dogodki: Plenarni del DST, Svečana podelitev najvišjih priznanj v turizmu, 63. Gostinsko turistični zbor (v organizaciji Turistično gostinske zbornice), prireditev Moja dežela – lepa in gostoljubna (v organizaciji Turistične zveze Slovenije), 19. Slovenski turistični forum (v organizaciji Slovenske turistične organizacije) in drugi. Več informacij o 6. Dnevnih slovenskega turizma in program dogodka so na voljo – TUKAJ

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!