fbpx

V Ajdovščini odprli nov mladinski hotel

Novice

Slovenskim mestom, ki premorejo mladinski hotel, se je pridružila Ajdovščina. Sodoben mladinski hotel bo hkrati lahko sprejel 50 popotnikov. Obiskovalci bodo nastanjeni v različnih sobah – ena je dvoposteljna, v dveh so po štiri postelje, v naslednjih dveh je še po osem ležišč, v največji spalnici pa bo lahko udobno prespalo 25 ljudi. Poleg spanja […]

Slovenskim mestom, ki premorejo mladinski hotel, se je pridružila Ajdovščina. Sodoben mladinski hotel bo hkrati lahko sprejel 50 popotnikov.

Obiskovalci bodo nastanjeni v različnih sobah – ena je dvoposteljna, v dveh so po štiri postelje, v naslednjih dveh je še po osem ležišč, v največji spalnici pa bo lahko udobno prespalo 25 ljudi. Poleg spanja bo hotel gostom ponudil tudi zajtrk, v skupni kuhinji si bodo lahko sami pripravili obrok, v vseh sobah in v spletnem kotičku brezplačno brskali po internetu ter poiskali zanimivosti v turistični in prireditveni ponudbi Ajdovščine in okolice.

Tudi konferenčna dvorana

V Mladinskem hotelu Ajdovščina bodo dobrodošli tudi organizatorji konferenc, prireditev, razstav ali družabnih srečanj, saj ima objekt med drugim tudi tehnično opremljeno koncertno in konferenčno dvorano, galerijo, večnamensko sobo, učilnico, prireditveni prostor z odrom pa je tudi na prostem.

Vir: rtvslo.si

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!