fbpx

V Kranju novi hotel v slogu Franceta Prešerna in rolls-roycea

Novice

Čez novoletne praznike je prve goste sprejel novi butični hotel Actum v starem mestnem jedru Kranja, ki je narejen v slogu pesnika Franceta Prešerna in blagovne znamke Rolls-Royce. V hotelu Actum bo zaposlenih okoli 15 ljudi, je za STA pojasnil lastnik, izraelski poslovnež Jacob Spiegel. Del hotelske ponudbe so restavracija Prešernov vrt, trgovina s spominki […]

Čez novoletne praznike je prve goste sprejel novi butični hotel Actum v starem mestnem jedru Kranja, ki je narejen v slogu pesnika Franceta Prešerna in blagovne znamke Rolls-Royce.

V hotelu Actum bo zaposlenih okoli 15 ljudi, je za STA pojasnil lastnik, izraelski poslovnež Jacob Spiegel. Del hotelske ponudbe so restavracija Prešernov vrt, trgovina s spominki in center za nego telesa. Spiegel namerava v Kranj pripeljati nove turiste, ki jim bo poleg brezplačnega prevoza z letališča skušal nuditi še pakete smučanja na Krvavcu in panoramske polete z Letališča Jožeta Pučnika.

Koncept hotela je poleg zgodbe o Prešernu tudi del zgodbe o avtomobilih rolls-royce, je še dodal Spiegel. Sam v Sloveniji živi že sedem let, objekt, v katerem sta hotel in restavracija, pa je pred dvema letoma kupil od Gorenjske banke. Celotna investicija, tako nakup kot obnova, naj bi ga stala 3,6 milijona evrov.

Vir: rtvslo.si

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!