fbpx

Vabljeni na Javno tribuno: Terme za družinski oddih_četrtek, 4.julij med 11. in 12. uro na forumu Starševski čvek

Novice

Počitnice so idealen čas, da družina preživi kvaliteten čas skupaj. Eno od najboljših možnosti za oddih in zabavo v krogu družine predstavlja bogati svet termalnih središč. Domačih, seveda, saj je Slovenija raj z naravnimi bogastvi in dobro energijo. V vseh šestih destinacijah – Sava Hoteli Bled, Terme Ptuj, Terme 3000-Moravske Toplice, Terme Banovci, Zdravilišče Radenci […]

Počitnice so idealen čas, da družina preživi kvaliteten čas skupaj. Eno od najboljših možnosti za oddih in zabavo v krogu družine predstavlja bogati svet termalnih središč. Domačih, seveda, saj je Slovenija raj z naravnimi bogastvi in dobro energijo.

V vseh šestih destinacijah – Sava Hoteli Bled, Terme Ptuj, Terme 3000-Moravske Toplice, Terme Banovci, Zdravilišče Radenci in Terme Lendava – so oblikovali privlačne počitniške programe, ki ob sprostitvi in zabavni osvežitvi v vodnih parkih ponujajo raznovrstne možnosti za aktivno preživljanja poletnih počitnic in zabavne dogodivščine z otroškimi maskotami. Izbirate lahko med različno dolgimi počitniškimi aranžmaji, v izbranih paketih vam podarijo eno dodatno nočitev, hkrati pa imata do dva otroka počitnice brezplačne. V okviru poletne ponudbe omogočajo tudi obisk katerega drugega vodnega parka oz. kopališča v skupini. Posebno pozornost namenjajo cenovni dostopnosti poletnih aranžmajev, za katere ponujajo domačim gostom tudi brezobrestni kredit.

Aktivnosti, prijazne otrokom in staršem, lahko napolnijo vaš dan s smehom, veseljem, čarobnimi trenutki. Hkrati poskrbijo za krepitev vezi in zdravje v telesu in duhu. Je še kaj lepšega?

Kaj pomenijo dobre terme za družinski oddih in kako jih izberemo? Zakaj počitnikovati doma? O pozitivnih učinkih plavanja na razvoj otrok in o tem, kako si družine lahko zapolnijo dan z zanimivimi družinskimi izleti in odkrivanjem lokalnih posebnosti naše dežele. O tem in še več bomo spregovorili na Javni Tribuni v četrtek, 4. julija med 11.00 in 12.00 na forumu Starševski čvek.

Z nami bodo strokovnjaki iz Sava Hotels & Resorts.

Lepo vabljeni!

terme-3000-1

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!