fbpx

Banovski gusarji 2013 – animacijski program

Novice

Banovski gusar Edi – doživetje za najmlajše V Terme Banovci že 14. leto zapored prihaja gusar Edi. Tokrat ga pot zaradi nevihte zanese in se izgubi. Na srečo zagleda na odprtem morju nekaj, kar se svetlika in opazi, da je to svetilničar, ki mu nakaže pot do Term Banovci. Mogočni svetilnik, ki štrli iz ravnine, […]

Banovski gusar Edi – doživetje za najmlajše

V Terme Banovci že 14. leto zapored prihaja gusar Edi. Tokrat ga pot zaradi nevihte zanese in se izgubi. Na srečo zagleda na odprtem morju nekaj, kar se svetlika in opazi, da je to svetilničar, ki mu nakaže pot do Term Banovci.

Mogočni svetilnik, ki štrli iz ravnine, daje pomorščakom vedeti, da so na pravi poti in da se slučajno ne izgubijo. V njem pa biva svetilničar. Gusar Edi se kar ne more načuditi tega prijaznega gospoda, ki ve marsikaj. Pokaže mu, kaj vse počne in potem ugotovita, da je pristal na pravi lokaciji, in sicer v Banovcih, kamor si je ravno želel, saj ima tukaj ogromno prijateljev, s katerimi zelo rad preživlja počitnice in kjer je že vrsto let spoznal vse kar je mogoče. Svetilničar je prijazen gospod in tudi zelo marljiv. Ob svojem svetilniku ima dišeč vrtiček, kjer ima zasajena zelišča in druge travnice, ki jih pridno vzgaja in neguje.

Velikokrat ga obišče tudi zeliščarka, ki ga poduči o pomenu zelišč in tako še to rajši počne. Njemu in otrokom pokaže, kako se naredi zeliščno milo, z zelišči iz njegovega vrta. Da pa bi bil vrtiček obvarovan, pripravlja ograjico, ki mu jo pomagajo izdelovati in pobarvati tudi otroci. Gusar Edi pa je zelo vesel, da je našel pot v Terme Banovci in v zahvalo skupaj z malimi gusarji izdelajo zapestnice prijateljstva, ki imajo prav poseben pomen. Ima pa tudi močnega prijatelja. Se vam morda dozdeva, kdo bi to bil? Ja, to je mornar Špinačko, ki ga obišče in njemu ter otrokom izkaže svojo mornarsko moč in dokaže, da je zeleno zlato zares zlato, predvsem za moč in pogum. Kaj pa je zeleno zlato? Mar veste, kaj ima mornar Špinačko tako rad? Ja, tudi to ima svetilničar zasajeno na njegovem vrtičku. In tukaj pa je še njegova prijateljica Blitva, ki spremlja gusarje vse dni in se naenkrat izgubi. Kaj neki se ji je zgodilo in kdo je spet temu dogodku kos? Sumimo že nekoga, vendar ne vem zagotovo.

V Banovcih se še vedno potika čarovnica Hedvika, vendar ji vseeno ne bo uspelo uresničiti njenih spletk, saj so gusarji veliko močnejši od nje. Do zdaj so jo še vedno premagali in tudi sedaj jo bodo. Jo bomo našli in kakšne so zopet njene namere? Ja, in Špinačkova ljubezen z imenom Blitva. In kam je naenkrat izginila? Tudi Špinačko ima neprijatelja, ki mu je ime Škodljivček Pokavček – mogočni, močan mornar, ki se vedno vtika v njegovo Blitvo in jo kar naprej zasleduje. Je mogoče on imel prste vmes pri Blitvinem izginotju. Ali pa morda – ali sta Hedvika in Škodljivček Pokavček združila moči in nam hočeta pokvariti počitnice? Ne bo jima uspelo! Gusar Edi, Banovička, Špinačko, svetilničar in vsi ostali smo super tim in poskrbeli bomo, da bomo naše in Vaše počitnice bombastične! Izvedeli boste le, če se nam pridružite na gusarskih počitnicah v Termah Banovci!

banovci-gusar-640

Vabljeni k ogledu programa >>

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/posebna-ponudba/poletne-pocitnice/hotelsko-naselje-zeleni-gaj

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!