fbpx

Vlada sprejela predlog Zakona o spodbujanju razvoja turizma

Novice

Vlada Republike Slovenije je na svoji 34. redni seji 28. avgusta 2003 sprejela predlog Zakona o spodbujanju razvoja turizma. Z novim zakonom želi vzpostaviti ugodno sistemsko okolje za uspešen in učinkovit razvoj slovenskega turizma. Nov predlog zakona na novo ureja pravne podlage za strateško načrtovanje in izvajanje letnih turističnih politik, določa za to potrebne finančne […]

Vlada Republike Slovenije je na svoji 34. redni seji 28. avgusta 2003 sprejela predlog Zakona o spodbujanju razvoja turizma. Z novim zakonom želi vzpostaviti ugodno sistemsko okolje za uspešen in učinkovit razvoj slovenskega turizma.

Nov predlog zakona na novo ureja pravne podlage za strateško načrtovanje in izvajanje letnih turističnih politik, določa za to potrebne finančne vire, uveljavlja model partnerstva javnega in zasebnega sektorja ter civilne družbe, ki temelji na svobodnem interesnem povezovanju pri skupnem načrtovanju, oblikovanju in trženju celovite turistične ponudbe turističnega območja. Predlog Zakona bo v obravnavi v Državnem zboru predvidoma oktobra 2003.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!