fbpx

VODNI PLANET NA HRVAŠKEM ODPRT

Novice

Predvsem Zagrebčani in seveda širši del Hrvaške so bogatejši za največji Vodni planet v tej državi. Zrastel je v Termah Tuhelj, težak je kar 3,5 milijona evrov, investitor pa so družba Terme Olimia Podčetrtek. “To je samo ena od investicij, ki jih načrtujemo v Termah Tuhelj, saj v prihodnje načrtujemo tudi izgradno novega hotela, prenovo […]

Predvsem Zagrebčani in seveda širši del Hrvaške so bogatejši za največji Vodni planet v tej državi.
Zrastel je v Termah Tuhelj, težak je kar 3,5 milijona evrov, investitor pa so družba Terme Olimia Podčetrtek.

“To je samo ena od investicij, ki jih načrtujemo v Termah Tuhelj, saj v prihodnje načrtujemo tudi izgradno novega hotela, prenovo obstoječega in celotne bližnje okolice”, pravi Zdravko Počivalšek, direktor Term Olimia.
Vodja marketinga Tuheljskih term Dragana Glivetić pa dodaja, da bo zrastel tudi prvi in največji center alternativne lepotne in zdravstvene ponudbe, saj imajo ob izviru termalne vode tudi bogato nahajališče izredno zdravilnega blata. “Blato pa je tudi izredni odpravljalec celulita”, še dodaja.
Za zdaj imajo obiskovalci Term Tuhelj blato na razpolago v posodi, ki spominja na ohišje klavirja in gosti si ga na telo nanašajo sami. V prihodnje bodo to opravljale fizioterapevtke v prenovljenem zdravstveno lepotilnem središču v hotelu Terme Tuhelj.

Vodni planet se razprostira na 15.000 kvadratnih metrih površine v zeleni oazi zagorskega gričevja in ima dobrih 3200 kvadratnih metrov odkritih vodnih površin z zunanjo plažo v izmeri 11.800 kvadratnih metrov. Med štirimi novimi bazeni je tudi valovalni, sicer največji na Hrvaškem in 250 metrov dolga reka.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Zelene travnate površine z naravno drevesno senco obdajajo Vodni planet, popestrene so z igriščem za mini golf in kegljanje.


Sledite nam


RSS Ustavi se!