fbpx

S SLOVENSKIMI ŽELEZNICAMI ODKRIVAJTE LEPOTE SLOVENIJE

Novice

Radi in vse pogosteje potujemo zunaj naših meja v bližnje in daljne kraje, medtem pa pozabljamo kaj lepega nas čaka pred domačim pragom. Da si našo “malo” Slovenijo ogledate po dolgem in po čez ne potrebujete dolgih počitnic – izkoristite ponudbo Slovenskih železnic in se z vlakom popeljite v njihove vedno aktualne destinacije. Gorazd Hartner, […]

Radi in vse pogosteje potujemo zunaj naših meja v bližnje in daljne kraje, medtem pa pozabljamo kaj lepega nas čaka pred domačim pragom. Da si našo “malo” Slovenijo ogledate po dolgem in po čez ne potrebujete dolgih počitnic – izkoristite ponudbo Slovenskih železnic in se z vlakom popeljite v njihove vedno aktualne destinacije.

Gorazd Hartner, Slovenske železnice: “Na slovenskih železnicah smo letos pripravili marsikaj zanimivega. Pravzaprav smo nekoliko reogranizirali naše ponudbe in usmerili dejavnost v dve smeri. To je v eni potovanje domačega gosta po Sloveniji in v drugi potovanje v tujino. Če poenostavimo, potovanja smo razdelili v tri sklope – počitnice, izleti in potovanja kot sama.

Našo ponudbo predstavljamo v knjižici Gremo z vlakom, kjer je natančno opisana vsaka destinacija katere Slovenske železnice pokrivajo tako doma kot v tujini in preko tega lahko zainteresirani potniki pridejo do koristnih informacij, kako lahko potujejo v različne kraje, predvsem po Sloveniji.

Z nami lahko potujete na morje, reke, jezera in seveda v zdravilišča ter termalne parke. Vsem tistim, ki so navdušeni nad vodnimi razvadami tako zagotavljamo dostop do omenjenih vodnih površin z različnimi vlaki in možnostmi potovanja. Drugo pa zagotavljamo tudi možnost pohodništva, Slovenske železnice kar dodobra pokrivajo okoli 100 pomembnih izletniških točk v hribe.”

Slovenske železnice Potniški promet

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!