fbpx

Vse bolj popularna Mehika

Novice

Mehika dokazuje, da nevarnost terorizma ni škodila vsem v turistični industriji. Priljubljenost Mehike med popotniki in turisti še vedno raste, predvsem na račun Američanov in Kanadčanov. Ti namreč zaradi varnostnih razlogov v zadnjem času raje potujejo bliže svojim državam. Hkrati na obisk vpliva tudi šibek peso, ki ceni počitnice tujcem. Mehičani pričakujejo, da bodo v […]

Mehika dokazuje, da nevarnost terorizma ni škodila vsem v turistični industriji. Priljubljenost Mehike med popotniki in turisti še vedno raste, predvsem na račun Američanov in Kanadčanov. Ti namreč zaradi varnostnih razlogov v zadnjem času raje potujejo bliže svojim državam. Hkrati na obisk vpliva tudi šibek peso, ki ceni počitnice tujcem. Mehičani pričakujejo, da bodo v letošnjem letu od turizma zaslužili 10,5 milijarde ameriških dolarjev, kar je za 14 % več kot lani. Že leta 2003 so bili po zaslužku od turizma 10. država na svetu. Največ dolarjev sicer Mehiki prineseta nafta in dohodki Mehičanov, ki delajo v tujini, turizem pa je na tretjem mestu.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.