fbpx

Z vlakom na informativne dneve

Novice

 Ob informativnih dnevih, ko se velik del slovenske mladine odpravi v univerzitetna in srednješolska središča, smo pripravili na Slovenskih železnicah podaljšane garniture rednih vlakov in izredne vlake.  V petek, 9. februarja, bosta poleg rednih vlakov vozila tudi dva izredna vlaka: prvi bo odpeljal iz Celja ob 7.20 in pripeljal v Ljubljano ob 8.50, drugi pa […]

 Ob informativnih dnevih, ko se velik del slovenske mladine odpravi v univerzitetna in srednješolska središča, smo pripravili na Slovenskih železnicah podaljšane garniture rednih vlakov in izredne vlake.

 V petek, 9. februarja, bosta poleg rednih vlakov vozila tudi dva izredna vlaka: prvi bo odpeljal iz Celja ob 7.20 in pripeljal v Ljubljano ob 8.50, drugi pa bo krenil iz Litije ob 7.31 in pripeljal v Ljubljano ob 8.03.

 V soboto, 10. februarja, pa bodo poleg rednih vlakov vozili podaljšani vlaki v obe smeri na naslednjih relacijah: od Murske Sobote do Ljubljane, od Kopra do Ljubljane in iz Nove Gorice do Ljubljane s prestopanjem na Jesenicah.

 Priporočamo nakup vozovnic v predprodaji. Na vlaku ICS je obvezna rezervacija sedeža. Vse podrobnejše informacije je mogoče dobiti na železniških postajah, na spletnih straneh Slovenskih železnic http://www.slo-zeleznice.si/ in po elektronski pošti [email protected].

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!