fbpx

Zabava v Bumbar parku

Novice

Če se peljete iz Ljubljane proti Mariboru, boste do Bumbar parka porabili okoli 141 km. Kar je ravno prav za kak družinski enodnevni izlet v času zimskih počitnic. V Bumbar park vodi nešteto poti in ravno toliko razlogov. Morda ga še ne poznate, a največji pokriti otroški park v Sloveniji se razteza na več kot […]

Če se peljete iz Ljubljane proti Mariboru, boste do Bumbar parka porabili okoli 141 km. Kar je ravno prav za kak družinski enodnevni izlet v času zimskih počitnic.

V Bumbar park vodi nešteto poti in ravno toliko razlogov. Morda ga še ne poznate, a največji pokriti otroški park v Sloveniji se razteza na več kot 2000 m2 pokritih in 2.500 m2 zunanjih površin, kjer najdete igrala za otroke vseh starosti in glavnega gostitelja v parku, maskoto Bumbarja.  Zabava pa ni namenjena le otrokom, v Bumbar Parku je dobro poskrbljeno tudi za starše. Če ne morete brez računalnika, lahko najdete tudi kotiček, kjer se boste priključili na internet in opravili najnujnejše. Zato je družinski izlet v razigrano mesto odlična popestritev kakšnega vikenda.

Pa veliko užitka!

 

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!