fbpx

Želite postati strokovnjak na področju turizma?

Aktualno, Nasveti, Novice

Želite postati strokovnjak na področju turizma? Vas mika vodenje ali lastništvo turističnega objekta?

Ali veste, da je turizem ena najhitreje rastočih dejavnosti na svetu in gonilna sila razvoja? Da odpira nove poslovne priložnosti in omogoča razvoj osebne kariere?

Prvi in edini online program s področja turizma v Sloveniji.

croppedimage257170-1461216-10152053369764375-1179747208-n

Študijski program Poslovanje in upravljanje v turizmu daje odgovor na potrebe na področju turizma. Usposobili se boste za obvladovanje konceptov in značilnosti turizma, ki velja za dinamično, spreminjajočo se in najhitreje rastočo gospodarsko panogo v svetovnem merilu.

Želite postati strokovnjak na področju turizma? Vas mika vodenje ali lastništvo turističnega objekta? Radi tržite turistične ponudbe? Bi radi prispevali k lokalnemu ali regionalnemu razvoju turizma?

Med študijem boste pridobili interdisciplinarna teoretična in praktična znanja na širših strokovnih področjih in razumeli, kako upravljati turizem ob upoštevanju temeljnih ekonomskih, menedžerskih, finančnih, organizacijskih, informacijskih, jezikovnih etičnih, kulturnih, družbenih in trajnostnih vidikov. Naučili se boste upravljanja s spremembami, priložnostmi in izzivi v lokalnem, nacionalnem in mednarodnem ter večkulturnem okolju.

Želite biti na tekočem o programu in vpisu? Izpolnite informativno prijavo.

Bodite odlično pripravljeni na izzive in priložnosti v turizmu.

Koristi za vas

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Krepili boste poslovne stike in študij oplemenitili z mreženjem.
Že v času študija boste imeli možnost izvajanja projektov.
Razvijali boste svojo kreativnost ter si tako izboljšali možnosti zaposlitve.
Spoznali in osvojili boste turistične dejavnosti.
Znanje in kompetence boste razvijali ob podpori izvrstnih profesorjev-praktikov.
Srečali se boste z odmevnimi gostujočimi predavatelji-praktiki.
Pridobili boste aktualna in praktična znanja za uspešno delo na področju turizma.

Informacije o programu

Zaradi profesionalnih kompetenc, ki si jih boste pridobili med študijem boste zaposljivi v organizacijah gospodarskih in negospodarskih dejavnosti s širšega področja turizma in gostoljubnosti in drugih poslovnih dejavnosti, kot so dejavnosti potovalnih agencij, organizatorjev potovanj in s potovanji povezanih dejavnosti; v kulturnih, razvedrilnih, športnih in rekreacijskih dejavnostih ter v drugih podjetjih ali organizacijah, povezanih s turistično, v hotelih, letoviščih, zdraviliščih in wellness centrih, igralnicah in tematskih parkih, v nacionalnih parkih, pri letalskih, avtobusnih in železniških prevoznikih, kot organizatorji poslovnih in drugih dogodkov turističnega značaja.

Po zaključku študija boste študij lahko nadaljevali v podiplomskih magistrskih programih DOBA Fakultete (strokovni magisterij).

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!