fbpx

Želodkov festival 2014

Novice

Gre za popolnoma brezplačno prireditev za otroke in družine, ki bo letos, 6. septembra 2014, znova popestrila dogajanje na Dolu pri Hrastniku.   Vsako leto prizadevno prostovoljsko delo, dobra promocija in bogat program na to največjo otroško prireditev v Zasavju privabijo preko tisoč petsto obiskovalcev in nastopajočih z vse Slovenije. Letos je ponudba še širša. Čaka vas raznolik […]

Gre za popolnoma brezplačno prireditev za otroke in družine, ki bo letos, 6. septembra 2014, znova popestrila dogajanje na Dolu pri Hrastniku.

 

Vsako leto prizadevno prostovoljsko delo, dobra promocija in bogat program na to največjo otroško prireditev v Zasavju privabijo preko tisoč petsto obiskovalcev in nastopajočih z vse Slovenije. 
Letos je ponudba še širša. Čaka vas raznolik program na odru, prihaja priljubljena otroška pevka Andreja Zupančič, zabaval vas bo klovn Jaka, za najmlajše pa bosta na sporedu dve glasbeno-animacijski predstavi, lutkovne predstave in cirkuški nastopi.

 

Za pristna otroška doživetja bo tudi letos na prizorišču velika mobilna plezalna stena, novost bo “Fly Trap”, še več adrenalina pa prinaša park Geoss s spuščanjem po jekleni vrvi. Spet bodo z nami plesalci, karateisti, ustvarjalci in umetniki.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Več o lanskoletnem festivalu si lahko preberete in ogledate na spletnih straneh www.zelodki.si


Sledite nam


RSS Ustavi se!