fbpx

Forum: Ženska družba za izlete

Aktivnosti, Nasveti

»Organiziram žensko družbo (dame srednjih let) za izlete z agencijami. Če se nam želiš pridružiti, napiši še, kam bi jo najprej skupaj mahnili. “

Na našem portalu se najdejo tudi ljudje, tokrat ženske, ki jim je dovolj samote in si želijo druženja. Tukaj so se spoznali, povedali želje in pričakovanja in sedaj so najbrž že stari prijatelji. Bi se tudi v vključili v pogovor? Vas tudi zanima druženje s sorodnimi dušami za izboljšanje kvalitete življenja ? Travel.over.net je pravi naslov za vas.
Ženska v najlepših letih sprašuje:

»Organiziram žensko družbo (dame srednjih let) za izlete z agencijami. Če se nam želiš pridružiti, napiši še, kam bi jo najprej skupaj mahnili. “Spoznavni dan” pa bo v Ljubljani, ko se nas nekaj nabere.
Torej punce, če ste same, pa rade potujete, organizirajmo si nepozabna skupna doživetja!«Ženske 2

Seveda ne razumejo predloga vsi enako:

»Pozdravljeni, jaz sem ena izmed teh, ki bi nekam odpotovala v družbi, saj sem sicer sama in me zanima kam v tujino… npr. Ciper, Malta, Grčija… itd…In kdaj naj bi to bilo spoznavni dan, in kdaj naj bi bilo kakšno potovanje. Sicer trenutno še imam dopust 3 tedne.
Lp… pa pričakujem in upam na kakšen pozitiven odgovor.«

Ženske 1

Tako, da je potrebno ponovno razložiti koncept ideje:
»Ne-nna, mislim, da se nisva dobro razumeli – gre za izlete, vi pa navajate potovanja in destinacije, ki so tradicionalno počitniške. Morda se motim. Pišite mi na [email protected]. Jaz sem imela v misli kak enodnevni ali dvodnevni izlet, morda kasneje, ko se bolje spoznamo, tudi kakšne skupne počitnice.
Kot primer: enodnevni izlet v Tulln, Avstrija na vrtnarsko razstavo (25.8.2012):

Nekateri pa razmišljajo podobno:

»Tudi jaz iščem družbo še za dopust do 20. avgusta. Mika me Grčija, morda Turčija. «

Zelo podobno:

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

»Ok , tudi mene zanima družba.. Stara sem 39 let , samska ..Pa, ne tako da bi slo za pridobivanje ljudi za izlete prek Kompasa ampak tko .., ker bi šla nekam za nekaj dni ( Poreč ) v kakšen camp oziroma apartma.«

Čeprav to ni bila prvotna ideja:

»Punce, ponovno vam sporočam, da so moja želja skupni krajši izleti. Tudi naslov teme je ženska družba za izlete. Na skupna potovanja in počitnice zaenkrat (vsaj dokler se ne spoznamo!) ne mislim. Tema tega posta so SKUPNI IZLETI, ne pa tudi počitnice!!!
Petra, žal mi je, da niste mojega pisanja prebrala pozorneje, takoj bi vam bilo jasno, da iščem družbo za izlet in da sem Kompasov izlet dala kot primer – še zdaleč pa ne novačim zanj.
Zato naj katera od vas organizira skupino za skupna potovanja – a prosim, da v ločeni temi! To, da smo zmešane hruške in jabolka nobenemu ne koristi!«Ženske 3

Vas zanima če se je skupina formirala? In kam so šli na prvi skupni izlet ? Vse to in še več na www.potovanja.over.net


Sledite nam


RSS Ustavi se!