fbpx

Podelili najvišja priznanja Planinske zveze Slovenije

Novice

Miklavž – Na slovesnosti v Miklavžu na Dravskem polju je Planinska zveza Slovenija (PZS) podelila svečane listine dvanajstim zaslužnim posameznikom in enemu društvu. Ob tem je predsednik PZS Franci Ekar ta dan označil kot dan planinske hvaležnosti vsem tistim planincem, ki s svojim nesebičnim prostovoljnim delom prispevajo k lepšemu življenju.Najvišja priznanja je prejelo dvanajst posameznikov […]

Miklavž – Na slovesnosti v Miklavžu na Dravskem polju je Planinska zveza Slovenija (PZS) podelila svečane listine dvanajstim zaslužnim posameznikom in enemu društvu.

Ob tem je predsednik PZS Franci Ekar ta dan označil kot dan planinske hvaležnosti vsem tistim planincem, ki s svojim nesebičnim prostovoljnim delom prispevajo k lepšemu življenju.
Najvišja priznanja je prejelo dvanajst posameznikov in eno društvo.

foto: BOBO

Kot so v sporočilu za javnost zapisali na planinski zvezi, je svečane listine PZS, najvišja priznanja na tem področju, letos prejelo dvanajst zaslužnih posameznikov in eno društvo: Franci Benedik, Erika Heim, Pavle Kozjek (posthumno), Anton Kralj, Dušan Kukovec, Franc Oderlap, Srečko Pungartnik, Hinko Rebernik, Kristijan Robič, Ivan Veble, Franci Vesel, Planinsko društvo Tržič in Oskar Lang…….

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!