fbpx

Adria Airways povečala število poletov

Novice

Naš edini letalski prevoznik Adria Airways, bo v zimskem voznem redu, ki bo veljal do konca marca, povečal število poletov na svojih destinacijah v Bruselj, Pariz, Moskvo in na Dunaj, ter še posebej na liniji med Dunajem in Frankfurtom. Na teden ima tako pozimi 173 poletov na evropske destinacije in s svojimi globalnimi partnerji Lufthanso, […]

Naš edini letalski prevoznik Adria Airways, bo v zimskem voznem redu, ki bo veljal do konca marca, povečal število poletov na svojih destinacijah v Bruselj, Pariz, Moskvo in na Dunaj, ter še posebej na liniji med Dunajem in Frankfurtom.

AdriaNa teden ima tako pozimi 173 poletov na evropske destinacije in s svojimi globalnimi partnerji Lufthanso, Austrian Airlines, Air France in kot novost Aeroflotom omogoča dobre povezave po vsem svetu. Sicer pa je Adria v prvih desetih mesecih lani povečala število svojih poletov za devet odstotkov in prepeljala za pet odstotkov več potnikov. Skupaj je z Adrio potovalo nekaj manj kot 750 tisoč potnikov, na rednih letih je število potnikov večje za štiri odstotke, na čarter letih pa je potovalo za dvanajst odstotkov več potnikov kot v enakem obdobju predlani. Zasedenost letal je bila 59 odstotna. Prevoz tovora je v prvih desetih mesecih lanskega leta upadel za 18 odstotkov, od januarja do konca oktobra 2003 je Adria prepeljala 3.100 ton tovora.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!