fbpx

Ameriška mesta vabijo homoseksualce

Novice

Vse več ameriških mest poskuša z oglasi pritegniti homoseksualne turiste. Med njimi so Bloomington (Indiana), New Haven (Connecticut) in Philadelphia. Slednja nameni 300.000 dolarjev za tako oglaševanje na leto, še enkrat več pa za drugo turistično nišo – privabljanje temnopoltih turistov. Doslej so bili oglasi večinoma tiskani, Philadelphia pa je šla prva tudi na televizijo. […]

Vse več ameriških mest poskuša z oglasi pritegniti homoseksualne turiste. Med njimi so Bloomington (Indiana), New Haven (Connecticut) in Philadelphia.

Slednja nameni 300.000 dolarjev za tako oglaševanje na leto, še enkrat več pa za drugo turistično nišo – privabljanje temnopoltih turistov. Doslej so bili oglasi večinoma tiskani, Philadelphia pa je šla prva tudi na televizijo. Vsi seveda niso navdušeni nad takimi trendi. Največ protestov prihaja iz konzervativnih krogov, predvsem religioznih. Ti trdijo, da taki oglasi častijo denar in jim ni dosti mar, kaj si misli Bog ali kako lahko to vpliva na otroke.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.