fbpx

Anja Jandrlič: Sanjski moški ne obstaja

A.nja, A.nja pravi

Anja Jandlič pravi, da med različnimi vlogami v življenju slalomira tako, da si za vsako stvar vzamem čas in tudi, da si vzamem čas zase.

Kako Anja prebudi strastno in čutno žensko v sebi?

Sprehod s psom, dobra knjiga, fitnes. V bistvu karkoli lahko počnem v tistem trenutku. Že glasba pomaga dovolj. V prostem času tudi rada pečem in skuham kaj novega.

Katera esenca jo vodi skozi življenje?

Sem odprta za poslušanje in sem pripravljena pomagati, zelo sočutna. Strast pa je v stvareh, ki jih rada počnem, poslušam, ali gledam.

Če bi lahko izbirala: mlad, radoživ ljubimec, poln življenja ali moder in zanesljiv partner?

Bi izbrala mlad, radoživ ljubimec, poln življenja, moder in zanesljiv partner. Ne bi mogla prenesti, da se ne morem zanesti na svojega partnerja in tudi ne prenašam dolgčasa v zvezi.

Kaj Anji barva življenje, so to lepi odnosi, potovanja, hobiji, strast v poklicu?

Vse od naštetega. Da ni življenje vsakdanje. Cenim dober odnos z nekom, čeprav tudi uživam v samoti. Mislim, da je najhujše, če človek ne more živeti »sam«. Potem tudi dobra hrana, spoznavanje novih stvari in pa potovanja.

Kaj je za Anjo sreča?

Dobri, veseli trenutki. Privilegij, da lahko živim življenje, ki ga živim. Torej, da imam možnost do šolanja, do neke pravice kako bom živela svoje življenje. Ljudje, ki so v mojem življenju. In moj pes.


Sorodne vsebine

Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]