fbpx

Anja Jandrlič: Sanjski moški ne obstaja

A.nja, A.nja pravi

Anja Jandlič pravi, da med različnimi vlogami v življenju slalomira tako, da si za vsako stvar vzamem čas in tudi, da si vzamem čas zase.

Kako Anja prebudi strastno in čutno žensko v sebi?

Sprehod s psom, dobra knjiga, fitnes. V bistvu karkoli lahko počnem v tistem trenutku. Že glasba pomaga dovolj. V prostem času tudi rada pečem in skuham kaj novega.

Katera esenca jo vodi skozi življenje?

Sem odprta za poslušanje in sem pripravljena pomagati, zelo sočutna. Strast pa je v stvareh, ki jih rada počnem, poslušam, ali gledam.

Če bi lahko izbirala: mlad, radoživ ljubimec, poln življenja ali moder in zanesljiv partner?

Bi izbrala mlad, radoživ ljubimec, poln življenja, moder in zanesljiv partner. Ne bi mogla prenesti, da se ne morem zanesti na svojega partnerja in tudi ne prenašam dolgčasa v zvezi.

Kaj Anji barva življenje, so to lepi odnosi, potovanja, hobiji, strast v poklicu?

Vse od naštetega. Da ni življenje vsakdanje. Cenim dober odnos z nekom, čeprav tudi uživam v samoti. Mislim, da je najhujše, če človek ne more živeti »sam«. Potem tudi dobra hrana, spoznavanje novih stvari in pa potovanja.

Kaj je za Anjo sreča?

Dobri, veseli trenutki. Privilegij, da lahko živim življenje, ki ga živim. Torej, da imam možnost do šolanja, do neke pravice kako bom živela svoje življenje. Ljudje, ki so v mojem življenju. In moj pes.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!