fbpx

Anja Vogrič do 8. ure odigra že vsaj 6 vlog

Aktualno, Ambasadorji, Jutranja.

Anja Vogrič do osme ure zjutraj, ko se ji začne delovni dan, opravi že večino domačih opravil. Ker ima časa dovolj, si lahko vzame dragoceni čas za družino in predvsem zase.

Vstanem zgodaj, tudi med vikendom, okoli pete ure. Odprem okno, ob kozarcu vode, sedim. Napolnim se z mirom in uglasim s tiktakanjem stenske ure. Nadaljujem z aktivacijo, ki je intuitivna ali organizirana.

“Od kar pomnim sem jutranja, prebujena z notranjo budilko.”

Anja Vogrič

Obožujem jutra, ko čas dopušča, da grem na bližnjo vzpetino, med jesensko lenobno naravo, po vzhod. Takrat prebudim svoje potenciale, ko se iz teme razvija dan. Takrat diši svežina in jaz prepoznam navdih. Dovolj zgodnja sem, da do trenutka, ko hčerko, ob njeni Glasbi, odpeljem v šolo, postorim – Takrat sem. Gospodinja. Bralka. Gledalka. Organizatorka. Sprehajalka. In ko se mi ob zajtrku pridruži mož se dokončno prebudim z jutranjo Debato.

Ob 8.00 sem na delovnem mestu.

Zavedam se, kako pomembno je imeti dovolj kvalitetnega spanja, zato zaspim kmalu po 21. uri in redko po 22. uri. Zgodi se, da tudi prej.  

“Znotraj pobude Jutranja. je moja zaveza, da bom 4 krat tedensko, svojemu jutru dodala sprehod, vadbo joge, plesa ali pa bom odšla v savno.”

Spoznajte Anjo Vogrič

Povezovalka in kreatorka na Over.net, urednica pri Potovanja.Over.Net, soustvarjalka akcije Ustavi se in ustvarjalka In-Sight Glass.
https://www.facebook.com/anja.vogric


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]