fbpx

Anja Vogrič do 8. ure odigra že vsaj 6 vlog

Aktualno, Ambasadorji, Jutranja.

Anja Vogrič do osme ure zjutraj, ko se ji začne delovni dan, opravi že večino domačih opravil. Ker ima časa dovolj, si lahko vzame dragoceni čas za družino in predvsem zase.

Vstanem zgodaj, tudi med vikendom, okoli pete ure. Odprem okno, ob kozarcu vode, sedim. Napolnim se z mirom in uglasim s tiktakanjem stenske ure. Nadaljujem z aktivacijo, ki je intuitivna ali organizirana.

“Od kar pomnim sem jutranja, prebujena z notranjo budilko.”

Anja Vogrič

Obožujem jutra, ko čas dopušča, da grem na bližnjo vzpetino, med jesensko lenobno naravo, po vzhod. Takrat prebudim svoje potenciale, ko se iz teme razvija dan. Takrat diši svežina in jaz prepoznam navdih. Dovolj zgodnja sem, da do trenutka, ko hčerko, ob njeni Glasbi, odpeljem v šolo, postorim – Takrat sem. Gospodinja. Bralka. Gledalka. Organizatorka. Sprehajalka. In ko se mi ob zajtrku pridruži mož se dokončno prebudim z jutranjo Debato.

Ob 8.00 sem na delovnem mestu.

Zavedam se, kako pomembno je imeti dovolj kvalitetnega spanja, zato zaspim kmalu po 21. uri in redko po 22. uri. Zgodi se, da tudi prej.  

“Znotraj pobude Jutranja. je moja zaveza, da bom 4 krat tedensko, svojemu jutru dodala sprehod, vadbo joge, plesa ali pa bom odšla v savno.”

Spoznajte Anjo Vogrič

Povezovalka in kreatorka na Over.net, urednica pri Potovanja.Over.Net, soustvarjalka akcije Ustavi se in ustvarjalka In-Sight Glass.
https://www.facebook.com/anja.vogric


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.