fbpx

A&O HOTELS AND HOSTELS: za ugoden obisk Nemčije

Novice

Priljubljena nemška veriga ugodnih nastanitev A&O HOTELS and HOSTELS je bila ustanovljena …

Priljubljena nemška veriga ugodnih nastanitev A&O HOTELS and HOSTELS je bila ustanovljena leta 2000, danes pa s kar 26 lokacijami v 17 mestih in štirih evropskih državah (v Nemčiji, Avstriji, na Češkem in Nizozemskem) velja za največjega neodvisnega ponudnika hostelskih namestitev v Evropi.

A&O pod eno streho združuje hostle in hotele, gostom pa nudi udobno bivanje po ugodnih cenah, brezplačen brezžični internet, bogate samopostrežne zajtrke, konferenčne prostore, poseben »ticket service« in še mnogo več.

V letu 2015 je veriga odprla dva nova namestitvena obrata in sicer A&O Amsterdam Zuidoost na Nizozemskem ter A&O Stuttgart City v Baden-Württembergu.

VEČ

Foto: © A&O HOTELS and HOSTELS


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.