fbpx

A&O HOTELS AND HOSTELS: za ugoden obisk Nemčije

Novice

Priljubljena nemška veriga ugodnih nastanitev A&O HOTELS and HOSTELS je bila ustanovljena …

Priljubljena nemška veriga ugodnih nastanitev A&O HOTELS and HOSTELS je bila ustanovljena leta 2000, danes pa s kar 26 lokacijami v 17 mestih in štirih evropskih državah (v Nemčiji, Avstriji, na Češkem in Nizozemskem) velja za največjega neodvisnega ponudnika hostelskih namestitev v Evropi.

A&O pod eno streho združuje hostle in hotele, gostom pa nudi udobno bivanje po ugodnih cenah, brezplačen brezžični internet, bogate samopostrežne zajtrke, konferenčne prostore, poseben »ticket service« in še mnogo več.

V letu 2015 je veriga odprla dva nova namestitvena obrata in sicer A&O Amsterdam Zuidoost na Nizozemskem ter A&O Stuttgart City v Baden-Württembergu.

VEČ

Foto: © A&O HOTELS and HOSTELS


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]
 • Ustavi se in se nam pridruži pri reševanju izzivov
  V Lidlu Slovenija bodo v avgustu v sklopu vseslovenske akcije Ustavi se, ki letos v ospredje postavlja komunikacijo, dejavni na svojem Instagram profilu.