fbpx

A&O HOTELS AND HOSTELS: za ugoden obisk Nemčije

Novice

Priljubljena nemška veriga ugodnih nastanitev A&O HOTELS and HOSTELS je bila ustanovljena …

Priljubljena nemška veriga ugodnih nastanitev A&O HOTELS and HOSTELS je bila ustanovljena leta 2000, danes pa s kar 26 lokacijami v 17 mestih in štirih evropskih državah (v Nemčiji, Avstriji, na Češkem in Nizozemskem) velja za največjega neodvisnega ponudnika hostelskih namestitev v Evropi.

A&O pod eno streho združuje hostle in hotele, gostom pa nudi udobno bivanje po ugodnih cenah, brezplačen brezžični internet, bogate samopostrežne zajtrke, konferenčne prostore, poseben »ticket service« in še mnogo več.

V letu 2015 je veriga odprla dva nova namestitvena obrata in sicer A&O Amsterdam Zuidoost na Nizozemskem ter A&O Stuttgart City v Baden-Württembergu.

VEČ

Foto: © A&O HOTELS and HOSTELS


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]