fbpx

Terme Tuhelj – oddih v srcu Zagorja

Novice

Terme Tuhelj so poleg edinstvenih vodnih atrakcij in največjem Svetu Savn na Hrvaškem, poznane tudi po …

Terme Tuhelj so poleg edinstvenih vodnih atrakcij in največjem Svetu Savn na Hrvaškem, poznane tudi po nepozabnih eventih in pravi party atmosferi na zunanjih bazenih Vodnega planeta. Medtem, ko se odrasli zabavajo ob dobri glasbi v cocktail baru, lahko najmlajši uživajo na vodnem gradu, toboganih, bazenu z valovi ali se igrajo z vodnimi živalmi.

Medtem, ko se vi sproščate v očarljivi SpaEViti ali obiščete bližnji Dvorec Mihanović, naj se vaši otroci zabavajo s Tuhijem, priljubljeno hotelsko maskoto, obiščejo tematske kreativne delavnice ali se zabavajo v številnih otroških kotičkih.

Prava zabava! Vrhunska sprostitev! Vse na enem mestu!

Od mestnega vrveža skriti turistični dragulj Zagorja, z bogato okoliško ponudbo, čakata, da jih raziščete.

Doživi tudi ti Terme Tuhelj.

Več na www.terme-tuhelj.hr

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.