fbpx

Terme Tuhelj – oddih v srcu Zagorja

Novice

Terme Tuhelj so poleg edinstvenih vodnih atrakcij in največjem Svetu Savn na Hrvaškem, poznane tudi po …

Terme Tuhelj so poleg edinstvenih vodnih atrakcij in največjem Svetu Savn na Hrvaškem, poznane tudi po nepozabnih eventih in pravi party atmosferi na zunanjih bazenih Vodnega planeta. Medtem, ko se odrasli zabavajo ob dobri glasbi v cocktail baru, lahko najmlajši uživajo na vodnem gradu, toboganih, bazenu z valovi ali se igrajo z vodnimi živalmi.

Medtem, ko se vi sproščate v očarljivi SpaEViti ali obiščete bližnji Dvorec Mihanović, naj se vaši otroci zabavajo s Tuhijem, priljubljeno hotelsko maskoto, obiščejo tematske kreativne delavnice ali se zabavajo v številnih otroških kotičkih.

Prava zabava! Vrhunska sprostitev! Vse na enem mestu!

Od mestnega vrveža skriti turistični dragulj Zagorja, z bogato okoliško ponudbo, čakata, da jih raziščete.

Doživi tudi ti Terme Tuhelj.

Več na www.terme-tuhelj.hr

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]
 • Ustavi se in se nam pridruži pri reševanju izzivov
  V Lidlu Slovenija bodo v avgustu v sklopu vseslovenske akcije Ustavi se, ki letos v ospredje postavlja komunikacijo, dejavni na svojem Instagram profilu.