fbpx

Bi novoletne praznike preživeli v eskimskem hotelu, kjer je vsaka soba iglu?

Novice

Helsinki – Zavijte se v posteljo najudobnejšega hotela na svetu, kjer lahko iz postelje opazujete plešočo igro severnega sija v zavetju vašega lastnega igluja. Hotel Kakslauttanen in vasica iglujev na zasneženem finskem severu se lahko pohvali z dvajsetimi termalnimi steklenimi sobami, ki so zgrajene po vzoru tradicionalnih eskimskih bivakov. Čeprav so bili igluji namenjeni predvsem […]

Helsinki – Zavijte se v posteljo najudobnejšega hotela na svetu, kjer lahko iz postelje opazujete plešočo igro severnega sija v zavetju vašega lastnega igluja. Hotel Kakslauttanen in vasica iglujev na zasneženem finskem severu se lahko pohvali z dvajsetimi termalnimi steklenimi sobami, ki so zgrajene po vzoru tradicionalnih eskimskih bivakov.

Čeprav so bili igluji namenjeni predvsem zasilnemu vedrenju pred hudim mrazom, pa so igluji v finski hotelski vasici opremljeni z nekaterimi dodatki, ki naredijo življenje lažje in bolj prijetno. Nepogrešljivo je centralno ogrevanje, tudi mini bar ne škodi, vsekakor pa je najboljši element igluja panoramska steklena streha, ki je posebej obdelana, da se na njej ne pojavi zmrzal.

Vir: dnevnik.si

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!