fbpx

Brugge, belgijske Benetke

Novice

Eno najlepših belgijskih mest.

Univerzitetno mesto Brugge deluje precej zaspano, a je zaradi čudovitega mestnega jedra ena glavnih turističnih znamenitosti Belgije.

Brugge, ki ima nekaj manj kot 120.000 prebivalcev, je največje in glavo mesto pokrajine Zahodna Flamska v Belgiji.

Brugge velja za eno najlepših belgijskih mest.

Jaz sem bila letos v Bruggu in Gentu, za Antwerpen žal ni bilo časa. Obe mesti sta lepi, Brugge je izrazito turističen. Za vsekega si vzemi po en dan pa je. Meni osebno je bil Gent še malo bolj všeč, mogoče zato ker ni bilo toliko turistov.

Forum: Kam in kako na počitnice

Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.