fbpx

Čas smučanja in glasovanja za Naj smučišča

Novice

Pod okriljem spletnega portala “Dobro jutro, Slovenija” se je pričela akcija “Naj smučišče 2013/14”. Ta bo potekala že triindvajsetič, kot vedno pa bodo najboljša slovenska smučišča tudi tokrat izbirali in izbrali smučarji in smučarke. Zima bo, kot kaže, letos naklonjena smučarjem in smučiščem. Nizke temperature v začetku decembra so omogočile kvalitetno pripravo prog in uspešen začetek sezone. Hkrati s […]

Pod okriljem spletnega portala “Dobro jutro, Slovenija” se je pričela akcija “Naj smučišče 2013/14”. Ta bo potekala že triindvajsetič, kot vedno pa bodo najboljša slovenska smučišča tudi tokrat izbirali in izbrali smučarji in smučarke.

Zima bo, kot kaže, letos naklonjena smučarjem in smučiščem. Nizke temperature v začetku decembra so omogočile kvalitetno pripravo prog in uspešen začetek sezone. Hkrati s smučarsko sezono pa se že 23. leto zapored pričenja tudi izbor »Naj smučišče«, katerega glavni cilj je predstavljati in promovirati slovenska smučišča. Glasovanje poteka preko tiskanih glasovnic na sodelujočih smučarskih centrih ter na turistično informativnem spletnem portalu www.dj-slovenija.si, na katerem bo mogoče prebrati tudi reportaže in druge zanimive informacije iz posameznih smučarskih Da je smučanje v Sloveniji še vedno eden od najbolj priljubljenih športov, dokazuje tudi število glasov, ki jih prejmejo v uredništvo. Lani je bilo teh več kot 38.000. Pri tem je seveda v pomoč tudi bogat nagradni sklad, saj vsako leto med posameznike, ki oddajo svoj glas za »Naj smučišče« podelijo številne nagrade pokroviteljev. Ob koncu akcije bodo podarili smuči Salomon, vsak teden pa različne praktične nagrade (čelade in očala Briko, kape Salomon, smučarske vozovnice, ipd.)

Glasovanje bo potekalo vse do pomladi, zmagovalci pa bodo znani konec marca.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!