fbpx

Družinski tim bilding: Terme 3000 – Moravske Toplice

Aktualno, Nasveti, Sprostitev, Toplice

Štrk Viki je za najmanjše goste pripravil pestro in ustvarjalno zimsko zabavo v znamenju prebivalcev severnega pola in junakov ledenega kraljestva.

Družinske kuharske delavnice, toboganski spusti, tematska animacija

V Termah 3000-Moravskih Toplicah vas tudi v času zimskih počitnic pričakuje široka paleta možnosti za sprostitev in vodne vragolije v velikem vodnem parku s tobogani, odprtimi vse leto. Razvajali vas bodo s pristno gostoljubnostjo ter vas navduševali s prekmurskimi in mednarodnimi kulinaričnimi specialitetami. Posebno kulinarično doživetje so prekmurski večeri, ko vam v značilna prekmurska oblačila oblečeno osebje postreže tipične jedi v lončenih posodah.

 Slastno in zdravo za male potepine…

Slastno je lahko tudi zdravo, sledite oznakam »Slastno in zdravo» v hotelskih restavracijah in preizkusite priljubljene jedi otrok pripravljene na zdrav način po nasvetih nutricionistke Moje Cepuš. Brošuro z nasveti in recepti za družinsko kuharsko ustvarjanje za domačim štedilnikom najdete na www.nasvetzadobroseimet.si

Štrkastične zimske počitnice

Štrk Viki je za najmanjše goste pripravil pestro in ustvarjalno zimsko zabavo v znamenju prebivalcev severnega pola in junakov ledenega kraljestva. Otroci bodo spoznavali Eskime, tjulnje, pingvine in  se odpravili v fantazijski svet Elze in Olafa.

Družinska kuharska delavnica s priznanim chefom Danilom Čurmanom

Delavnica bo potekala 13.2. in 20.2.2016 ob 14. uri, v restavraciji hotela Livada Prestige. Prijave na delavnico zbira animacija Term 3000.

Chef Danilo Curman_02_T3000_Foto SK_10 13

SPA s pridihom Prekmurja

Obiščite wellness center Thermalium in si privoščite masažo, tretma ali kopeli v črni termi-mineralni vodi. Izbranim masažam s pridihom Prekmurja so dodali bučno olje, drugim med in zelišča prekmurskih travnikov. V prenovljenem kopališču hotela Termal pa se boste naužili nove energije v posebnem počivališču s kromoterapijo in na energetsko informirani Poti kristalov in dobrega počutja.

Nasvet za dobro se imet v okolici term:

Muzej na prostem Filovci

Obiščite lončarsko vas Filovci in tako pobližje spoznajte najznačilnejšo domačo obrt v Prekmurju ter avtohtone cimprače (s slamo krite in iz lesa ter ilovice grajene hiše). Začetki lončarstva v družini Bojnec iz Filovec segajo v petdeseta leta prejšnjega stoletja. Zaradi skoraj popolnega izginotja avtohtonih cimprač so uredili muzej na prostem. Po prestavitvi in rekonstrukciji podirajočih se cimprač so hiše opremili z opremo značilno za pomursko regijo.V muzeju je stara kopasta peč, ki je ena izmed zadnjih v tem delu Evrope, ki še služi svojemu namenu in služi za prikaz izdelovanja lončenih izdelkov. V muzeju se nahaja tudi žganjarna, ki je največja delujoča žganjarna v Pomurju.

Sladka družinska doživetja v Medičarstvu Celec

Skrbno izbrane sestavine in pridne roke Jožice Celec odlikujejo omamno dišeče domače medenjake prepoznavnega okusa in videza. Razvajali vas bodo z medenjaki različnih okusov, lahko pa se preizkusite v ustvarjalnih delavnicah izdelovanja lectovih src.

Za več idej za družinska doživetja v okolici term pobrskajte na www.nasvetzadobroseimet.si, kjer najdete tudi privlačno ponudbo družinskih počitnic z družinskimi bonusi – en otrok do 12. leta ima počitnice brezplačne.

 oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.