fbpx

Erotično pecivo velik hit v Čilu

Novice

Pekarna, ki se je specializirala za erotično pecivo, je postala pravi hit predvsem med ženskami v Santiagu, glavnem mestu Čila.

Lastnik pekarne Lucio Penaloza je potrdil, da je 90 odstotkov strank žensk, ki pridejo po pecivo predvsem za zabave, kamor so povabljene samo ženske.

“Na začetku so bili ljudje sramežljivi, zdaj pa preprosto pridejo in naročijo”, pravi Lucio Penaloza. Da so se kupci počasi res sprostili, dokazuje tudi dejstvo, da začenjajo prihajati z lastnimi idejami in risbami.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!