fbpx

Erotično pecivo velik hit v Čilu

Novice

Pekarna, ki se je specializirala za erotično pecivo, je postala pravi hit predvsem med ženskami v Santiagu, glavnem mestu Čila.

Lastnik pekarne Lucio Penaloza je potrdil, da je 90 odstotkov strank žensk, ki pridejo po pecivo predvsem za zabave, kamor so povabljene samo ženske.

“Na začetku so bili ljudje sramežljivi, zdaj pa preprosto pridejo in naročijo”, pravi Lucio Penaloza. Da so se kupci počasi res sprostili, dokazuje tudi dejstvo, da začenjajo prihajati z lastnimi idejami in risbami.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.