fbpx

“Galentine’s Day” 2020 – Praznovanje ženskega prijateljstva

A.nja, A.nja pravi, Novice

Dan pred Valentinovim, 13. februar, morda ni uradni praznik, praznuje se ga pa kot “Galentine’s day” ali dan, ki praznuje ljubezen med vami in vašimi prijateljicami.

PandoraValentines

Širimo ljubezen, naša nova kolekcija za Valentinovo 2020 kaže, da ima ljubezen veliko, čeprav nepopolno srce.

“Srca so osrednji del Pandora DNK in vizualni element, ki smo ga že od nekdaj radi uporabljali,”

poudarjata naša kreativna direktorja Francesco Terzo in A. Filippo Ficarelli.

“Naše nepravilne oblike v obliki srca so popolnoma nepopolne.”

Kolekcija prikazuje platonsko ljubezen in ljubezen samega sebe, predstavlja simbolično obljubo in zavezanost vsaki vrsti ljubezni.

Ročno narisana asimetrična srca, kot so obeski iz ogrlice, uhani, prstani in obeski iz zapestnice, predstavljajo nepopolno ljubezen, ki je resnična.

Novi obeski Pandora Reflexions v obdarovanju “Galentine’s Day” predstavljajo pomen odnosov.

Izdelana iz srebra ali Pandora Rose (naša edinstvena mešanica kovine z 14k roza pozlato), dvostransko oblikovana srca – gladka na eni strani in s kamenčki na drugi, vstavljeni ali okrašeni z našim logotipom – izkazujejo ljubezen skozi vse leto. Dan praznujte z obeskom, ki pokaže, da jo poznate.

Ste samski?

Ni boljšega dne, da se počastite z nečim, kar imate radi. Ko je “Valentine’s Day”, potem je tudi “Galentine’s Day”.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.