fbpx

“Galentine’s Day” 2020 – Praznovanje ženskega prijateljstva

A.nja, A.nja pravi, Novice

Dan pred Valentinovim, 13. februar, morda ni uradni praznik, praznuje se ga pa kot “Galentine’s day” ali dan, ki praznuje ljubezen med vami in vašimi prijateljicami.

PandoraValentines

Širimo ljubezen, naša nova kolekcija za Valentinovo 2020 kaže, da ima ljubezen veliko, čeprav nepopolno srce.

“Srca so osrednji del Pandora DNK in vizualni element, ki smo ga že od nekdaj radi uporabljali,”

poudarjata naša kreativna direktorja Francesco Terzo in A. Filippo Ficarelli.

“Naše nepravilne oblike v obliki srca so popolnoma nepopolne.”

Kolekcija prikazuje platonsko ljubezen in ljubezen samega sebe, predstavlja simbolično obljubo in zavezanost vsaki vrsti ljubezni.

Ročno narisana asimetrična srca, kot so obeski iz ogrlice, uhani, prstani in obeski iz zapestnice, predstavljajo nepopolno ljubezen, ki je resnična.

Novi obeski Pandora Reflexions v obdarovanju “Galentine’s Day” predstavljajo pomen odnosov.

Izdelana iz srebra ali Pandora Rose (naša edinstvena mešanica kovine z 14k roza pozlato), dvostransko oblikovana srca – gladka na eni strani in s kamenčki na drugi, vstavljeni ali okrašeni z našim logotipom – izkazujejo ljubezen skozi vse leto. Dan praznujte z obeskom, ki pokaže, da jo poznate.

Ste samski?

Ni boljšega dne, da se počastite z nečim, kar imate radi. Ko je “Valentine’s Day”, potem je tudi “Galentine’s Day”.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.