fbpx

Glasujte za vaš Naj kamp Adria 2013

Novice

Spletni kamping portal Avtokampi.si je tudi letos s partnerjema, spletnim portalom Dobro jutro Slovenija in revijo Avtodom, pripravil izbor najboljših kampov v Sloveniji in na Hrvaškem. Izbor Naj kamp Adria 2013 bo potekal do 16. Septembra 2013, do takrat pa lahko kampisti izbirajo med 54 slovenskimi in 153 hrvaškimi kampi, ki so razdeljeni v devet […]

Spletni kamping portal Avtokampi.si je tudi letos s partnerjema, spletnim portalom Dobro jutro Slovenija in revijo Avtodom, pripravil izbor najboljših kampov v Sloveniji in na Hrvaškem.

Izbor Naj kamp Adria 2013 bo potekal do 16. Septembra 2013, do takrat pa lahko kampisti izbirajo med 54 slovenskimi in 153 hrvaškimi kampi, ki so razdeljeni v devet različnih kategorij glede na njihovo velikost in lokacijo.

 

 

Kampi omogočajo dopustovanje v naravnem okolju, pogosto v bližini morja, rek in jezer ter nudijo kampistom različne oblike animacije, športnih aktivnosti in zabave. V številnih kampih omogočajo tudi najem mobilnih hišic, ki so zlasti priljubljene pri družinah z otroki, saj nudijo udobje in neodvisnost od infrastrukture v samem kampu, saj so poleg dveh ali treh spalnic opremljene tudi z lastno kuhinjo, kopalnico in zunanjo teraso. V nekaterih slovenskih kampih omogočajo tudi že glamurozno kampiranje, kar pomeni, da lahko prespite v lesenih hišicah ali v vinskem sodu, visečem šotoru oz. kavbojskem vozu.

Izbor najboljših slovenskih in hrvaških kampov poteka že tretje leto zapored, v njem pa kampisti lahko nagradijo kampe, ki so jim najbolj všeč. Generalni sponzor letošnjega izbora je podjetje Sun Roller Adriatic iz Kanižarice pri Črnomlju, ki je znano po izdelavi mobilnih hišic, izboru se je pridružila tudi trgovina Camp-ing iz Domžal.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Glasujte in morda bo vaša tudi super nagrada!

Glasovnica je objavljena na spletni strani www.avtokampi.si/naj-kamp. Vsak mesec bodo med glasovalce razdeljene lepe praktične nagrade, ob koncu akcije pa tudi tedenski najem mobilne hišice na Krku, šotor za 4 osebe in viseče mreže za dve osebi.


Sledite nam


RSS Ustavi se!