fbpx

Jasna, greš v Terme Banovci?

Novice

“Želim si drugačnosti za svojo družino”, se odloči Jasna. Želim si pobeg v čarobnost Prlekije.     V gostoljubno Prlekijo, kjer vas domačini z nasmeškom na obrazu pozdravijo po imenu. Majhne, butične terme v naravi, ustvarjene za počitnice in zabavo za male, velike in srebrne otroke. Kulinarična doživetja ob vonju vedno svežega domačega kruha in […]

“Želim si drugačnosti za svojo družino”, se odloči Jasna.

Želim si pobeg v čarobnost Prlekije.

 

 

V gostoljubno Prlekijo, kjer vas domačini z nasmeškom na obrazu pozdravijo po imenu.

Majhne, butične terme v naravi, ustvarjene za počitnice in zabavo za male, velike in srebrne otroke.

Kulinarična doživetja ob vonju vedno svežega domačega kruha in okusnih jedi, kot iz babičine kuhinje vam pričarajo toplino doma, kozarec termalne vode pa vam prebudi telo in duha.

Banovci so odlično izhodišče za obisk Negovskega gradu, turistične kmetije, Babičevega mlina na Muri, čebelarskega muzeja v Krapju in še mnoge druge zanimivosti in skrivnosti, ki jih ponuja Prlekija.

Za vodne vragolije vam je na voljo sedem notranjih in zunanjih bazenov za plavanje in sprostitev s termalno vodo, prijetne temperature med 25 in 38 stopinj Celzija. Poleti zaživi vodni park z otroškim bazenom in zabavnim toboganom.

Kulinarično doživetje

Znano je, da voda prebudi lakoto in zagotovo se priležejo dobrote iz lokalnih sestavin. Poleg razvajanja brbončic boste lahko obogatili tudi kuharsko znanje o pripravi prleške gibanice. Prleške, ne prekmurske!

V času počitnic je še posebej poskrbljeno za razvajanje najmlajših, saj zanje pripravljajo jedi, ki jim gredo še posebej v slast.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Otroci pa svoje kuharske veščine pilijo v pripravi najdaljšega sendviča, torte za gusarja, palačink, žgancev, sadne kupe, »pajanega« kruha, potice in krompirčka na žerjavici.

 

 

Za ljubitelje »hotela tisoč zvezdic«

Če imate raje kampiranje, lahko v kampu Sončni gaj najamete šotor, opremljen z ležišči in tudi posteljnino. Da pa bi bilo kampiranje bolj kraljevsko in lagodno, lahko na vašo željo za zajtrk in večerjo poskrbijo banovski kuharski mojstri.

In še mnogo več….

Za več idej za družinske izlete v Prlekiji in Prekmurju obiščite www.nasvetzadobroseimet.si.


Sledite nam


RSS Ustavi se!